#motivationmunday

24. august 2015 | Motivasjon

I dag er vi igang dere!

 

– Ikke undervurder makten av sosiale medier som motivasjonsmiddel!

Jeg husker selv den gangen jeg fulførte 100 dagerprosjektet (100 treningsøkter på 100 dager) Hadde aldri latt seg gjøre uten instagram.

Her inne skal vi motivere hverandre, og det skal være rom for å skryte av seg selv! For at dette er et ambisiøst mål er det ingen tvil om! Samtidig så er det overkommelig. Det har en begynnelse, en slutt og belønningen når man har fullført er en MAGISK følelse!

Bruk meg for det jeg er verdt!


Snapchat:

Fitfocuse

Min snapchat er åpen, jeg ser alle snapper som blir sendt til meg, og jeg svarer også på de fleste! Det er dere som er motivasjonen bak den jobben jeg legger ned her, og jeg digger denne direkte kontakten med dere!


Instragram:

Fitfocuse

Bruk tag
#fitpå100

#dag1/100
#dag2

/30.

Legg ut et bilde hver dag, tro meg, du har ikke lyst til å hoppe over en dag når du dokumenterer det på den måten. Legger du til @desireeandersen så titter jeg innom med stor glede!

Som en liten boost deler jeg noen instragram bilder fra tildligere deltagere som  har fullført FIT på 30 dager.

 

 

Gode resultater.

Trening for hele familien 🙂 Elsker dette bilde!

Woop, that’s me!

Mye god mat.

Kroppen er skap for bevegelse. Bruk den 🙂

Mat, mat og

ennå mere mat 🙂

 

Jeg gleder meg utrolig mye til å se hva denne reisen med dere bringer 🙂

 

Ha en fantastisk mandag!

 

-Desiree


24. august 2015 | Motivasjon

Kommentarer (10)

  1. færdig med første trening! dørstokkmila var lang og sei i dag! men kom over den og hadde en av de bedre treningene på lenge 😀

  2. Enig med deg Tone. Dørstokkmila er verst. Og skuffelsen var stor da de nybakte bollene måtte ligge da jeg dobbeltsjekket desireeandersen at jo, det var idag det startet.. Men jeg har innsett at en kan ikke alltid vente på at motivasjonen skal være på topp, så idag bare bestemmer jeg meg for å gjenomføre fordi jeg vet det er godt for kroppen. Og jeg har bestemt meg for å la meg bli motivert a de tingene jeg klarer å gjennomføre, ikke la meg synke sammen fordi jeg ikke har helse til å løpe i trapper og gudene vet akkurat nå. Men inspirasjon er det nok av om en bare vil la seg inspirere,. Og tusen takk til skjønne deg Desiree som lager alt dette fine opplegget, alle de fristende oppskriftene og at det blir vist på en enkel måte så mannen i gata også kan få det til!

  3. Er det bereget to stk. proteinrundstykker til lunsj, eller skal man bare spise ett? 🙂

  4. Kan jeg ha proteinrundstykke som brød på kyllingburgeren istedenfor grovbrød?

Comments are closed.