Motivasjonsintervaller og RÅ mageøvelse

30. april 2016 | Løpeskolen

/inneholder reklame/

 

 

 

Jeg har to faste fredagrutiner som jeg holder fast ved. Fredagsjoggen med Frøya og litt egen tid på badet. 

Jeg vet ikke med deg, men jeg finner rett og slett ikke tid til noen særlig egenpleie i løpet av en travel arbeidsuke! Men fredager da prioriterer jeg å bruke litt tid til både hårmaske og ansiktsmasken fra
MayBeauty

. Jeg har skrevet om den før, du finner det innlegget


HER, og vet at flere av dere roser den like høyt opp i skyene som meg. Fremdeles ingen kviser! Bank i bordet! Du får fremdeles 30% på masken ved å bruke


denne linken.

Denne fredag tok jeg Frøya med på en aldri så liten løpetur i terrenget. Ikke bare bare å løpe gjennom skog og kratt med sæle og bånd, men det er så utrolig befriende å løpe litt vek fra stiene. Vi finner alltid nye skjulte skatter <3

 

På planen i går sto pyramideintervaller.

Pyramideintervaller er en mye brukt oppbygging av en intervalløkt.

 

Lengden på intervallene er pyramideformet og man kan jobbe både på distanse og tid.

For eksempel 400 m, 800 m, 1200 m, 800 m, 400 m. Eller 1 min, 2 min, 3 min, 2 min, 1 min.

Det at treningen blir kortere halvveis, gjør det hele mer motiverende.

Derfor kaller jeg dem motivasjonsintervaller.

 

Jeg bruker alltid litt tid på mage/core/rygg trening når jeg kommer hjem fra løpeturene mine. Denne kombinasjonen burde du teste. Her kjører jeg 30 sekunder på hver øvelse 4 runder. Killer for mage og digg for rygg og skuldre!


I morgen kommer ny løpechallenge!

Er du klar?

 

Smil

Desiree

 

 

Notater:


#intervaller


#løpetrening


#mageøvelse


#sandbag

 

 


30. april 2016 | Løpeskolen

Kommentarer (7)

  1. Jeg kjøpe masken og de andre produktene fra dem og jeg er veldig fornøyd! Kjøper en omgang til nå da jeg kan bruke rabattkode 😉 Takk!

  2. Fantastisk blogg! Digger at det er «vanlige» ingredienser du bruker! Men en annen ting, ser du bruker mye vaniljepulver. Fås det kjøpt på vanlig butikk? Hvordan ser det ut?

  3. Marie: Tror du må på helsekost 🙂 men noen butikker har det. Liten boks 🙂

Comments are closed.