MØT MIN HEMMELIGE GJEST | og se hva vi skal lage

12. september 2018 | Livsstil

reklame: egen matkasse

Torsdag 13. september har vært markert i kalenderen med et stort kyss siden begynnelsen av juni! Et så stort kryss at det faktisk overgår det faktum at jeg har bursdag den 14. september. Se, der fikk jeg tilfeldigvis nevnt det også 😉

Dette besøket har jeg både gledet og gruet meg litt til altså, og i dag slo nervene til for alvor! Så alvorlig at kjøkkenet har fått seg en ekstra vask og en del av kjøkkenutstyret mitt har blitt oppgradert. Ja, som dere sikkert har skjønt så er det mat og trening som skal stå i fokus!

Men hvem er det som skal komme?!

 

Jo, det er Adam fra Adams Matkasse. 

 

Nå har jeg møtt Adam flere ganger, og også laget mat sammen med ham. Men denne gangen er det mine retter vi skal lage, og jeg har fått helt frie tøyler. Så ja, jeg må innrømme at her er det et ikke så alt for lite snev av prestasjonsangst!

Jeg har brukt ganske lang tid på å tenke ut hva denne dagen skulle brukes til. Tilslutt landet jeg på at jeg ville ha fokus på vegetarmat! Adams Matkasse lanserte jo en ny vegetar kasse sist uke, og jeg har også vegetar retter i min egen kasse med jevne mellomrom.

Så på menyen står spinatsuppe med spicy linseknas, ovnsbakt gresskar og blomkål salat med fetaost og granateple og en vegansk is dessert.

Jeg har også fått en liten utfordring fra teamet til Adam i Bergen (jeg trooooor ikke han vet om det, så sier ikke mer nå!) Dere kan følge dagen via Insta Story til @adamsmatkasse. Jeg tror ikke jeg får vært så veldig mye online i morgen 😉

 

Stort og spent smil

Desiree

12. september 2018 | Livsstil