MORSOMSTE INTERVALLEN PÅ LENGE | kan utføres på alle type kondisjonsapparater

Jeg er jo kjempe glad i å løpe, og velger stort sett mølla når jeg skal trene intervaller. Men jeg vil påstå at de aller, aller fleste intervaller jeg deler på denne bloggen kan gjøres på andre typer kondisjonsapparater.

Dagens egner seg for eksempel både på mølle, sykkel, romaskin og elipcemaskin. Og skulle du ha litt dårlig tid – ja, da kan den fint halveres også!

JEG FÅR OFTE SPØRSMÅL OM HVOR FORT JEG LØPER. 

Jeg løper jo i det tempoet som gjør at jeg får høy puls. Hvor fort det er – er helt individuelt fra person til person. Men når man jobber så korte intervaller som her skal du føle at du yter opp mot maksimalt. Mellom 85% – 95% av makspuls for deg som trener med klokke.

Annonse

TAG MEG GJERNE PÅ INSTAGRAM OM DU TESTER NOEN AV ØKTENE MINE!

NAVNET ER FITFOCUSE.

Stort Smil

Desiree

3 kommentarer

  1. Jeg synes det er vanskelig å hoppe på mølla i fart, tips?

  2. Kjører du alle tre eller velger du en?

  3. Hei

    hvor lang pause har du mellom hver runde intervall?