Morningbliss eller kanskje ikke..

25. oktober 2013 | Livsstil

Nå skal jeg dele en liten hemmelighet med dere!
På blogg.no er det mulig å jukse! Jupp du hørte riktig! Man kan skrive et innlegg flere timer FØR du faktisk har gjort den tingen du skriver om, lagre det med en tidsinnstilning og vips så havner det ute på det store Internett selv om du gjør noe heeeelt annet!
Haha.
Å ja, så i går skrev jeg et innlegg om denne morningen. Det eneste jeg skulle gjøre når jeg sto opp i dag var å legge til noen bilder, og så ville innlegget poste seg selv mens jeg var på jobb! Praktisk.

*Fuglekvitre*

Men sånn ble det altså ikke!

Vekkeklokka ringte for seint (vi skyller på den), tøyet jeg ville ha på meg hang fremdeles vått på snora, det våte håret jeg hadde lagt meg med sto nå til alle kanter og ja… du skjønner tegninga…

Treningen måtte droppes, de stemningsfulle bildene av varm tekopp og tynne epleskiver med hjemmelaget nøttesmør ser slik ut!

Til å med kamra er ute av fokus!

Men på tross av alt!
Live from Horton (amerikansk stemme).
Dette kan fremdeles bli en bra dag!

🙂


25. oktober 2013 | Livsstil