Jeg hadde egentlig ingen planer om å blogge mer i dag, men da skitur ble byttet ut med spontan baking, og resultatet ble sååååå godt kunne jeg ikke la være.
Jeg vet jo hvor mye dere setter pris på disse godsakene som er bakt uten helsekostprodukter.
Denne kaka er ikke bare søt, sunn og sukkerfri, den er også glutenfri! Og bruker du melkefri sjokolade, så er den søren meg laktosefri også! Kokosmassen kan byttes ut med havregryn, og da er den også nøttefri!
Hvordan kan den smake så godt da ?! 😉
Du trenger:
1 liten banan
6 dadler uten sten
3 eggehviter
1 eggeplomme
2 ss rapsolje
50 gram mørk sjokolade
Ca. 1/2 dl vann
6 ss kakao
3 ss kokoasmasse
1 ss fiberhusk
1 ts bakepulver
Slik gjør du:
Smelt sjokoladen over vannbad
Visp eggehvittene stive.
Mos sammen banan og dadler med en stavmikser.
Tilsett så eggeplomme, alt det tørre, olje og sjokolade.
Moses til en glatt masse med stavmikser, juster med vann, litt og litt.
Rør det så sammen med eggehviten.
Smør røren utover et stekebrett, ca 2 cm tykt.
Stekes på 170 grader i 20 minutter.
Serveres med litt vaniljeyoghurt eller krem <3
Step by step ligger på dagens Snapchat – Fitfocuse er navnet!
Brød og mageøvelser står på bloggplanen i morra!
Vi snakkes da <3
Notater:
#sjokladekake
#oppskrift
#vegetar
#glutenfri
#sukkerfri
#allergivennlig
#laktosefri
#nøttefri
#kake
#sunnbakst
#bakeutensukker
Comments are closed.