Mørk sjokolade med lakris fyll; sukkerfri – kun 3 ingredienser

22. oktober 2016 | Godis og kaker

Denne lørdagen har vært litt annerledes for min del. Jeg har nemlig hatt en fridag – alene! Det tror jeg ikke har skjedd siden Daniel og jeg ble sammen! Men med Daniel på jakt og Vilde på håndballturnering sto jeg nå her da.

En del av meg begynte med en gang å planlegge alt jeg kunne gjøre av rydding og huslige ting, men så tok jeg meg faktisk i det. Her var resten av familien ute å hygget seg med sine ting, da kunne vel jeg gjøre det samme. Så dagen ble heller brukt til lang tur med Frøya, som ikke kan være med på rådyrjakt, trening og det beste jeg vet – kjøkken eksprimenter! Jeg har blant annet satt min første Kombucha til fermentering! Spent!

Litt søtt og sunt ble det også! Mørk sjokolade med deilig lakrisfyll! 

 


Du trenger:

100 gram mørk sjokolade

0,5 dl 
Fiber sirup Clear

6 ts lakrisrot pulver

 


Slik gjør du:

  1. Smelt sjokoladen i vannbad.
  2. Fordel smeltet sjokolade i bunn av sjokoladeformene dine. Settes i fryseren.
  3. Rør så sammen fibersirup og lakrispulver, godt.
  4. Hell massen i en frysepose og klipp hull i hjørnet. Fyll så halve formen med lakrisfyll.
  5. Fyll resten av formen med smeltet sjokolade. 

 


Stort Smil


Desiree

 

 


22. oktober 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

  1. Godt å ha litt alene tid iblant kg gjøre noe for sin egen delDet der så utroooolig godt ut nam nam

  2. Hei! Har lyst til å lage disse, men har bare Fibersirup Gold. Det burde vel gå med det istedet? Eller har fibersirup clear «andre» egenskaper» enn gold?

Comments are closed.