Monday morgning, not so blue.

1. september 2014 | Livsstil

Jeg sitter her og leser igjennom mailene dere har sendt meg i går. Så utrolig moror! Smilet går rundt! Foe en første uke!

Jeg vet av erfaring at noen detter av lasset underveis, derfor sier jeg bare bruk meg for det jeg er verdt. Jeg gjør det jeg kan for å svare på spørsmål, motivere og backe opp via bloggen og instagram.

Før jeg tar fatt på dagens oppgaver må jeg bare få lov til å dele denne Facebook statusen fra en Bootcamp deltager.

Dama har humor så det synger etter, og jeg synes jeg ser henne!

 Jeg har løpt i området rundt golfbanen på Borre i mange år, men i dag gjorde jeg det på Desiree-måten, og det var kjempegøy!Jeg småjogget et par km før jeg tok bakkeintervall X 8, småjogget/hoppet sidelengs opp bakke og tok dips og mage 12×3 ved hvilebrakka, småjogget litt til bort til hovedgården, der jeg tok pushups mot en stein + knebøy 12×3, og så småjogget/gikk jeg hjem.Ble bare spurt én gang om det gikk bra med meg. Tror det var en mental sjekk.For de som lurer på hva hun sikter til, ta en titt her!


God mandag.

 

Stort smil!

 

-Desiree


1. september 2014 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Utrolig hvordan du klarer å motivere!!Jeg deltar ikke engang i 30dagers-prosjektet, men har prøvd flere av oppskriftene dine. Favoritten er virkelig proteinrundstykkene og vaflene!! Smakte nydelig med bakt søtpotet igår også og ikveld skal jeg prøve blåbær/mandel kake-greia:-) og jammen fikk jeg lyst til å finne ei trapp å hoppe i også…:-) Sånne som deg gjør det lettere for oss andre med å holde fokus på en sunnere, friskere, lettere og gladere hverdag! Fortsett, værsåsnill:-)

  2. Skal vi bare fortsette med styrke for underkropp som var i uke 1, eller kommer det en ny i løpet av kvelden?

Comments are closed.