MITT STORE PROSJEKT | endelig får jeg dele

21. september 2018 | Personlig Trener Desiree Andersen

Jeg hater når bloggere drar ting ut i det vide og det brede for å holde leserne sine på pinebenken. Derfor har jeg prøvd å ikke si så mye om dette. Litt vanskelig har det allikevel vært, for det har helt klart spist mye av tiden min på bloggen og sosiale medier, og man vil jo gjerne forklare det!

Mange har gjettet at jeg skal gi ut bok i papirform, noen tror jeg holder på å lage ny nettside, noen tenker nytt onlineprogram, nettbutikk eller en ny stor samarbeidspartner.

Svaret?

Alt sammen!

I samarbeid med Pilar forlag kommer min første bok i papirform ut i januar! Jeg vil ikke avsløre så alt for mye om innholdet i dag. Mat og trening er så klart fokuset, men jeg tror faktisk ikke jeg har sett en bok som denne før.

Jeg er på oppløpssiden når det kommer til oppskrifter og bilder, så merk deg det når du ser nye oppskrifter på Instagram fremover 😉

Nytt online program har jeg også laget. Det vil si flere.. Første ut er så klart ny versjon av FIT PÅ 30 DAGER som slippes i morgen. Å delta er som vanlig gratis, og du kan fremdeles rekke å melde deg på.

Nytt design, nye oppskrifter og nye videoer ligger klare. Jeg er gleder meg til å ta fatt på denne runden!

I morgen lanserer jeg også nettbutikken min! Nå blir jeg litt irriterende blogger 😉 og sier to be continued. 

Januar 2019 blir det ikke bare bok, det blir også ny nettside. www.desireeandersen.no skal bli til www.fitfocus.no. Med ny side, ny logo, farger, masse nye funksjoner og ikke minst bra innhold.

Jeg har alltid sagt at siden min skal brukes ikke leses, og det skal jeg legge ennå bedre til rette for nå!

I det hele tatt så har det vært en travel sommer og høst, og jeg er ikke helt i mål ennå. Heldigvis gjør jeg ikke alt dette alene! Fitfocuse som startet som et lite hjerteprosjekt for 5 år siden har plutselig blitt til et lite dream team!

Håper du er like spent som meg!

Stort Smil

Desiree

 

21. september 2018 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (5)

  1. Så spennende, Gratulerer! Ang din nettbutikk, det er viktig å levere til Sverige!! Hvis ikke legger jeg meg ned å griner.

Comments are closed.