MITT PÅSKE EGG | som sjokkerte NRK sin journalist

16. april 2019 | Livsstil

Det slår aldri feil. Hver jul og påske kontaktes jeg av journalister som ønsker mine tips for en litt sunnere feiring. Jeg synes så klart det er morsomt at de ringer. Det betyr jo at jobben jeg gjør blir lagt merke til 😉 Også gir det meg muligheten til å dele verdiene mine med ennå flere!

I år fikk jeg for første gang spørsmålet:

-Hva finner vi i ditt påske egg da?

Svaret mitt burde ikke overraske noen som har fulgt meg over lengre tid! For i mitt påske egg finner du helt vanlig smågodt!

For jeg ser så klart ikke noe usunt i å kose seg med et påske egg i løpet av høytiden!

Problemet for mange er bare det at det ikke stopper med ET påske egg! Her hjemme har vi faktisk måtte sette ned foten litt. For det å skulle gi hverandre påske egg har nesten blitt sidestilt med å gi julegaver. Det er påske egg fra jobben, fra naboer, fra snille besteforelder og venner.

I tillegg kommer alt det mange kjøper ved siden av egget eller for å fylle opp egget flere ganger i løpet av påsken!

Her er det ET egg, som gis på skjærtorsdag. Et egg av vanlig størrelse som kun fylles en gang.

I tillegg til vanlig smågodt har jeg kjøpt inn en del sunnere alternativer for å «spe på litt», også har jeg laget 3 av mine egne sunne påske.

Vilde som nå begynner å bli stor jente har fått et King Size påske egg med et lite påske egg inni. Det lille fyller jeg med godis, det store med diverse blader og hyggelige saker hun kan kose seg med i påsken. Synes det er så utrolig viktig å lære de små at kos ikke bare handler om søtsaker og god mat – for det gjør da ikke det?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

16. april 2019 | Livsstil