MITT LILLE KUNSTPROSJEKT | resultat, teknikker og utstyr

28. april 2018 | Livsstil

Siden stua er malt i kalde farger har vi hele tiden hatt en klar plan på å sprite det hele opp med lekent interiør, fargerike detaljer og ikke minst et stort maleri på den hvite endeveggen.

Jeg er absolutt ikke hva man kan kalle kunstinteressert, men som folk flest vet jeg jo hva jeg synes er fint og hva jeg ikke synes er fint. Og vi fant bare ikke det vi var på utkikk etter!

Nå var det viktigste for meg størrelsen på bilde og fargene. Så tilslutt bestemte jeg meg bare for å forsøke å male et selv!

Når Desiree skal gjøre ting hun ikke kan er youtube min beste venn 😉 Og teknikkene jeg har brukt ser du i denne videoen.

Lerret og maling kjøpte jeg på Panduro. Rulle og palletkniv hadde vi hjemme.

 

Nå har bilde stått til vurdering i stua i 3 måneder. Jeg er i det store og det hele veldig fornøyd. Særlig med de små detaljene i bilde. Så selv om jeg gjerne skulle hatt inn litt mindre rosa og litt mer farger så blir det dette bilde som kommer på veggen.

 

Hva synes du?

 

Sofakroken skal dere få de så fort nytt stuebord er i hus. Og da begynner faktisk stua å bli ferdig!

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

28. april 2018 | Livsstil