Mitt lille fristed

26. juni 2016 | Livsstil


/inneholder sponset produkt/

 

Da jeg flyttet fra Horten til Tjøme i vinter var det starten på mye nytt. En ny start jeg trengte mer enn jeg nok selv var klar over. Vinteren her ute på øya har vært magisk, så hvilke ord jeg skal bruke for å beskrive sommeren vet jeg faktisk ikke. Jeg trives så vanvittig godt denne nærheten til skogen og ikke minst vannet. Vannet har alltid vært mitt lille fristed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen uker siden fikk vi oss en familie – kajakk. Valget på akkurat denne kajakken grunner så klart i både Vilde og Frøya og Daniel. I denne kan vi enkelt komme oss ut i skjærgården, to voksne og en liten.

Kajakken er skikkelig stødig. Så selv om Frøya lener seg over kanten eller det er litt bølger ligger den godt i vannet. Det er så klart viktig når hele familien skal ut på tur!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Med en tralle får jeg enkelt denne på sjøen alene, så å bruke kajakken på egen hånd er ikke noe problem. Noe å tenke på om man vurderer å kjøpe seg en singel kajakk. Seter, årer og fester til fiske stang følger med. Og om ikke du vil innvistere i en kano tralle (koster 500 kroner) veier de så lite at to personer enkelt kan bære den.  Just saying. Både familie kajakken og singel kajakk finner du
HER

.

Jeg gleder meg til flere turer å flere innlegg med denne saken sommeren igjennom.

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 


26. juni 2016 | Livsstil

Kommentarer (1)

Comments are closed.