MITT KOSTHOLD | Kollagentilskudd

14. januar 2018 | Ernæring

/reklame i samarbeid med Oslo Skin Lab/

Da var det på tide med et nytt innlegg i denne lille bloggserien.

Som folk flest er jeg jo et vanedyr, og mange ting dere ser at jeg spiser og drikker via sosiale medier er jo det samme dag etter dag. Dette får jeg så klart mye spørsmål om, og da synes jeg det er like greit å kunne skrive litt mer utdypende om enkelte ting.

En ting dere ser at jeg tar hver eneste dag er tilskudd av kollagen. Det er vel snart to år siden jeg første gang skrev om kollagen på bloggen? Og dette er fremdeles det eneste tilskuddet jeg tar hver eneste dag, året igjennom.

Hva er kollagen?

Kollagen er det viktigste proteinet i vårt bindevev. Det er blant annet kollagen som holder huden vår spenstig og rynkefri.  Etterhvert som vi blir eldre reduseres denne produksjonen. Der er derfor det selges dyre hudkremer med nettopp kollagen, men kroppen bygges best opp innenfra, ikke utenfra. Derfor sverger jeg til nettopp kollagen som kosttilskudd.

Når du bruker kollagen som kosttilskudd behandler du ikke bare huden i ansiktet, du behandler og styrker hudens bindevev på hele kroppen. Flere som bruker The Solution™ rapporterer derfor om mindre synlige cellulitter, og det er også grunn til å tro at det kan hjelpe mot strekkmerker. Understreker at det ikke er forsket på effekten på strekkmerker.

 

Det finnes mange forskjellige kollagen tilskudd på markede, og du finner det både i pilleform, som pulver og som kremer.

Jeg har alltid brukt kollagen i pulverform, rett og slett fordi det er dette som tas best opp av kroppen. 

Kollagen i pulverform løser seg enkelt opp i både varm og kald væske. Jeg pleier å blande det inn i min daglige fett te. En skikkelig favoritt som jeg koser meg med enten på moraen eller når jeg får lyst på noe godt utover dagen!

Slik lager jeg den.

Jeg har testet flere forskjellige merker bestilt fra utlandet, men jeg har valgt å samarbeide med Oslo Skin Lab® av den enkle årsak at de er de eneste som kan henvise til god forskning på sitt ferdige produkt –  The Solution™

Har du lyst til å lese forskningen så finner du den HER

Har du lyst til å prøve?

Om du har lyst til å teste får du akkurat nå 65% rabatt på første forsendelse av The Solution™  ved å gå inn HER . Om du ønsker å fortsette med tilskuddet får du 30% etter første måned.

  En vennlig advarsel! Når man har brukt dette i noen uker vil man aldri slutte!

 

14. januar 2018 | Ernæring

Kommentarer (5)

  1. Hei, jeg har forsøkt tilskudd av kollagen i pulverform og opplevde etter en uke at jeg gikk opp 2-3 kg uten å ha endret kostholdet eller treningsrutinene mine. Sluttet derfor med en gang med kollagen da jeg ble litt skuffet. Kan du forklare hva som skjedde? Håper på svar.

  2. Nå vet ikke jeg hvordan du tenker med amming når den tid kommer❤ men har du planer om å fortsette med kollagenet da?

Comments are closed.