MITT HJEMMETRENINGS UTSTYR | med videoer du kan teste

5. november 2018 | Trening

reklame: www.gymgrossisten.no

I går ble det avgjort! Vi skal ha mølle hjemme!

På tross av at jeg er «løperen» i familien var det tilslutt Daniel som overtalte meg til at vi fint kan ha en mølle i stua 😉 Etter at han overbeviste meg, og jeg begynte å google for å finne en bra mølle, skjønte jeg at man faktisk får gode møller som både kan slås sammen og flyttes på veldig enkelt. Så ingen grunn til å la den sporty livsstilen gå utover interiøret 😉

Jeg er nemlig kjempe mørk redd! Og om høsten og vinteren går jeg nærmest i depresjon av å ikke kunne løpe så mye som jeg har lyst. Men i år blir det altså andre boller!

Som du sikkert har skjønt så har ikke vi noe eget rom til hjemmetrening, men det betyr ikke at jeg ikke får gode treningsøkter hjemme. Jeg har faktisk ganske mye utstyr etterhvert som ikke tar mye plass og som gir meg godt utbytte både på kondisjonen og styrken!

Og i dag hadde jeg tenkt jeg skulle dele 🙂

Tights på salg HER Genser på salg HER

 

Vi starter med min hjemmetrenings favoritt! Og her har jeg to videoer til deg!

 

 

Du kan trene alt med en kettelbell eller medisinball med håndtak, og i disse to programmene får du virkelig føle på hvordan noe så enkelt kan gi pulsen og kondisjonen din ett skikkelig løft. Kettelbells får du kjøpt HER eller medisinball med håndtak HER og som nybegynner er 6 eller 8 kilo et fint sted å starte!

Om du synes KB er en uvant treningsform så kan man alltids gå for manualer eller vektstang. Personlig har jeg vektstang med skiver hjemme. Jeg har DENNE.

 

Hvorfor vektstang fremfor manualer? I dette tilfelle valgte jeg et sett med stang og skiver fordi det var den løsningen hvor jeg fikk mest for pengene 🙂

Ut over det så kan alle øvelser du utfører med manualer – gjøres med stang og vektskiver.

 

Frem til nå har jeg brukt Step kasse når jeg vil trene kondisjon hjemme. Jeg elsker step, og en mer effektiv måte å få opp pulsen skal du se lenge etter! Jeg har DENNE.

Sist men ikke minst bruker jeg en del strikker. Både til styrketrening hjemme, på studio og uten. Favoritten er DISSE mini bandsene. Nå på tilbud ser jeg.

Hver uke poster jeg nye treningsvideoer på Youtube kanalen min! Følg meg gjerne HER

Stort Smil

Desiree

 

 

5. november 2018 | Trening