Mitt eget design!

1. februar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Skrevet i samarbeid med Trimtex

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, jeg er bare så utrolig spent på å høre deres tilbakemeldinger! Og jeg håper så klart at dere finner noe dere liker! Mange av dere har jo tatt del i prosessen og vært med å bestemme både farger og mønstere. Resultatet er de fem settene med treningstøy du ser under!

Jeg digger (så klart) alle, men kun ett av settene blir satt i produksjon og kommer for salg i begrenset opplag. Hvilket skal dere få lov til å bestemme!

Finn din favoritt og legg igjen nummeret under dette innlegget på FB siden min HER!

Alle som er med på å stemme er med i trekningen av et sett med tights, topp og jakke!

Det har vært en utrolig morsom prosess, men visste du at det er nettopp dette Trimtex er best på?

Trimtex designer treningstøy til alt fra enkeltpersoner, bedrifter, idrettsutdøvere, ja til med venninnegjengen kan designe sitt eget tøy gjennom Trimtex. Minste opplag er på 5 stykk. Du kan designe selv eller komme med ideer til Trimtex sine designere. Alt fra en farge, et foto, et mønster du har sett kan brukes. Alle produktene til Trimtex er for deg et blant ark, og du kan selv bestemme farge, mønster, logo, osv! Så om ikke du liker noen av mine ideer, kanskje du skal lage ditt eget drømme design! Ikke nøl med å ta kontakt med Trimtex!

Husk å stemme <3

Stort Smil

Desiree

1. februar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (12)

Comments are closed.