Matmuffins og smoothie

Mitt aller beste kostholdsråd!

2. oktober 2016 | Motivasjon

Jeg blir stadig spurt om ikke jeg kan gi mitt number one kostholdsråd. Og det kan jeg godt, men jeg håper du ikke blir skuffet. For ja, det er utrolig enkelt, men mange gjør det ikke, noe som igjen gir mange unødvendige utfordringer når man ønsker å spise litt sunnere!

Er du klar?

Mitt beste kostholdsråd er rett og slett:

 


HAR DU SUNN MAT HJEMME SÅ SPISER DU SUNN MAT!

 

Det henger godt sammen med et av de viktigste rådene jeg gir mine onlinekuder:

 


FORBERED DEG!

 

Forandringer krever litt planlegning i starten. Forbered deg på det.

Rydd i kjøkkenskap og skuffer og kast som du føler ikke skal være en del av ditt daglige kosthold lenger.

Unngå å oppbevare mer snop hjemme enn det du faktisk skal spise. Hva med resten av familien? Når ble det vanlig i Norge å spise pottis og godis mer enn en gang i uka?

Planlegg måltidene dine. Det tar kanskje 5-10 minutter hver kveld, men så er du spart mye stress og utfordringer dagen etter.

Forbered deg på en balansert hverdag, da er det plass til et middagsbesøk hos svigers eller hyttetur med jentene.

 


To veldig viktige råd, som dessverre er så enkle at mange velger å overse dem.

 

Stort Smil

Desiree


2. oktober 2016 | Motivasjon

Kommentarer (2)

  1. Det beste rådet ever! Familien min har godteristopp et helt år. Vi kjøper ikke sjokolade, smågodt, saltsnacks eller brus. Har gått ned 2kg, og er mindre trøtt. Det største problemet med godteri er at man blir gående og småspise hele uka. Har laget noen av oppskriftene dine på helgegodt. Det smaker så utrolig godt når det ikke er hver dag 🙂

Comments are closed.