Mini smuldrepai med bringebær og hvit sjokolade; sukker og glutenfri

11. juli 2015 | Godis og kaker

Jeg er egentlig ikke spesielt glad i varme bringebær eller hvit sjokolade, men denne oppskriften er helt klart unntaket, med STOR U!

Oppskriften er inspirert av
DENNE

oppskriften som jeg lagde sist sommer.



Du trenger:

100 g sukkerfri hvit sjokolade

2 dl frosne bringebær

1 dl sukrin gold

150 g hakkede mandler

2,5 dl lettkokte havregryn

3 egg

 

Sett ovnen på 160 grader- varmluft.

Bland alle ingrediensene i en bolle.

Fyll 6 muffinsformer helt til toppen

 

Stekes i 20-25 minutter

Gode som de er, supre sammen med litt gresk yoghurt.

 

Tips; Sukrin gold kan byttes ut med 5 dadler uten sten. Da må du blende disse sammen med eggene før du mikser inn de andre ingrediensene.

 

Stort smil

 

Desiree


11. juli 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

Comments are closed.