Mine tanker om superfood + giveaway

9. september 2015 | Ernæring

I går var jeg invitert til presse event i forbinnelse med langseringen av den nyeste kokeboken til superdamen Trine Berge.

For deg som ikke har hørt om damen kan jeg fortelle at her har du en av Norges ledende livsstilsveiledere innen superfood, raw food og sunn livsstil. Utenom å drive
Superdamebloggen.no

, har hun gitt ut flere kokebøker og er en spennende kurs og foredragsholder.

Jeg måtte humre litt for meg selv under eventet, for vanligvis når jeg ser bilder fra slike ting er det prosecco og fancy småkaker det går i, men da må jeg nok starte en annen type blogg.Hele eventet var rett og slett en skikkelig god smakebit av Trine sitt BOOST your Vitality kurs. Et mini rawfood kurs som ga meg masse ny inspirasjon til hvordan jeg kan gjøre mitt eget kosthold mer næringsrikt, morsomt og spennende. For akkurat det er mine tanker om superfood og rawfood. Det er ikke istendenfor «vanlig» mat, det er i tillegg til! Og det er så mye godt og enkelt at du aner ikke!

Om du er en av de som ikke aner, så har jeg faktisk fått lov til å gi bort to billetter til Trines neste kurs i Oslo den 16. september! Mer info
HER

For å vinne er det eneste du trenger å gjøre å sende meg en Snap, med temaet Boost your vitality! OBS: snappen må inneholde din e-postadresse!

Ut over det står du fritt til hva du vil sende meg, jeg vil se hva som gir deg et boost! Min Snapchat heter så klart Fitfocuse

Vinner trekkes i morgen kveld.

 

Bildene over er tatt av fotograf Sara Johannessen. Tusen takk for at jeg fikk bruke dem <3

 

Desiree

 


9. september 2015 | Ernæring