MINE SISTE INNKJØP | sunn godis – treningstøy – must haves

31. august 2018 | Livsstil

reklame: inneholder annonselinker fra gymgrosissten.no 

 

God kveld i stua!

I dag hadde jeg tenkt å blogge om noe jeg tror jeg aldri har blogget om før. Hva jeg hentet på posten i dag 😉 Nemlig en ny pakke fra gymgrosissten, som er en av de norske nettbutikkene jeg handler fra.

Butikken har vel egentlig det meste du kan tenke deg innen kategoriene trening og helse.  Treningstøy, smart mat, helsekost, tilskudd, sunn godis, osv, osv.

Pakken jeg hentet i dag inneholdt litt av det hele. Og det tenkte jeg kunne være gøy å dele med andre som er glad i sunn mat og trening!

Hvem sier at treningsmotivasjon ikke kan kjøpes for penger?

Jeg gleder meg i alle fall litt ekstra til trening i morgen i ny tights og nye sko!

Tights HER – Sko HER

Gymgrossisten har flere kjente merker innen treningstøy og sko. Blant annet to av mine favoritter – Rohnish og Under Armour. Denne tightsen sitter utrolig godt og er litt høy på livet.  Jeg tror faktisk jeg har samme tights i fire forskjellige farger nå. En stor favoritt!

Du finner hele utvalget HER

Litt sunne alternativer havner alltid i handlekurven min når jeg er innom Gymgrossisten.

Utvalget er helt enormt! Disse sukkerfri sirupene bruker jeg til mye rart. På havregrøt, på pannekaker, over yoghurt, over is, i iskaffe, jeg bruker det i bakst, ja i det hele tatt smart å ha i skapet.

Du finner dem HER

Jeg har jo en del oppskrifter på bloggen hvor jeg kun bruker eggehviter. Grunnen til dette er at eggehviter er så godt som kalorifrie. Mange spør hva jeg gjør med plommene. Men her har du svaret. Jeg kjøper flytende eggehviter HER.

Protein «nutella» er også noe jeg har fast i skuffene mine. Lompe med denne på er noe jeg ofte tyr til om jeg bare vil ha noe søtt – kjapt! Du finner den HER

Mange har spurt meg hvor jeg kjøper steviadråper. Du finner hele utvalget HER

Hva bruker man dem til? Jeg søter ofte smoothien min med noen dråper vanilje, et par dråper sitron eller bringebær i vann eller farris gir en deilig saft, og et par dråper sjokolade i varm melk blir til kakao. Disse er kjempe drøye! Tror jeg fyller på en gang i året.

Her ser du noen av familiens hverdagsfavoritter. Vilde og Daniel er mest glad i kokosblomst sukker når de skal velge en sukker erstatning fra skuffene. 

Du finner denne HER

Jeg lager jo en del nøttesmør selv, men jeg kjøper også en del. Da er også Vitaprana sine blant favorittene. Så god konsistens! Mine favoritter er

Mandelsmør HER

Valnøttsmør HER

Aprikos kjernesmør HER

Kokosolje har jeg hvert tom for en stund nå, men denne gangen bestilte jeg en ny krukke rett og slett for å kunne blande inn i maten til Herman nå som han etterhvert skal begynne med litt grønnsaksmoser ol. Jeg bruker også kokosolje som fettkilde i smoothie, i bakst og til steking. Jeg velger den uten smak. Du finner den HER

Ellers så vil jeg trekke frem at denne nettbutikken har et veldig godt og variert utvalg når det kommer til hjemmetrenings utstyr! Jeg har både kettlebells, manualer, vektstang, vektskiver, strikker og medesinball fra Gymgrosissten. Du finner hele utvalget HER

 

HVA SYNES DU OM DENNE TYPEN INNLEGG?

TOMMEL OPP ELLER TOMMEL NED?

 

 

 

31. august 2018 | Livsstil

Kommentarer (3)

  1. Jeg må bare spørre, er tightsen slik at den sklir ? Jeg liker de med snøre i toppen fordi jeg mister de alltid! Sklir sakte men sikkert ned, og kan du bruke de skoene til tredemølle? Eventuelt asfalt?

Comments are closed.