MINE PRIVATE PROFILBILDER | år for år

8. juni 2018 | Beautytalk, Livsstil

Jeg er kjempe lei håret mitt nå om dagene! Kanskje ikke så rart, for med en liten en på 7 uker blir det ikke akkurat tatt godt vare på. Og er det en ting langt hår er avhengig av så er det god pleie. Nå synes jeg fargen er blass, at det er flatt, tørt og generelt kjipt!

Opp igjennom årene har jeg hatt ganske mange frisyrer og farger. Både langt, kort, brunt, mørk brunt og lugg. Så i dag satte jeg meg ned for å titte igjennom mine gamle profilbilder på Facebook, for å se om jeg kunne bli litt klokere på hva jeg skal gjøre med situasjonen.

Egentlig utrolig gøy å gjøre! Så mange minner som kommer tilbake!

Mitt første profilbilde på Facebook var fra jobben min, som var en av de første trenings senterne i Norge som lanserte Catslide trening. Bilde er nesten 10 år gammel, så her har jeg akkurat kommet tilbake i jobb etter å ha fått Vilde. Kort hår og blond.

På neste bilde har jeg begynt å spare litt igjen. Å klippe meg korthåret er nemlig noe jeg gjør sånn hvert femte år 😉 så det nærmer seg en ny periode nå!

Etter dette fulgte en liten periode med lugg. Også dette noe jeg har gjort med jevne mellomrom, men som jeg alltid angrer på. Så prøve å unngå det denne gangen!

Jeg tror vi nå har kommet til det tidspunktet hvor jeg fikk meg instagram 😉 For det var vel da alle filterne kom på banen. Dette er også det eneste bilde jeg finner med mørkt hår. Egentlig litt rart, for det hadde jeg veldig lenge.

Også klippet jeg meg kort igjen!

Og sparte igjen!

Hver gang jeg ser dette bilde får jeg lyst på bob!

Hva synes du? Kort, langt eller BOB?

 

Stort Smil

Desiree

 

8. juni 2018 | Beautytalk, Livsstil

Kommentarer (2)

Comments are closed.