Mine frokostpannekaker – akkurat nå

3. oktober 2017 | Frokost, Vafler og pannekaker

Sånn strengt talt er ikke jeg et frokost menneske, med de siste par månedene har jeg bare innsett at jeg trenger dette måltidet for å få i meg det jeg trenger i løpet av dagen. Jeg starter fremdeles dagen min med en fett te og supershot, men innen klokken 10 prøver jeg også å få i meg et måltid. Da blir det som regel disse deilige pannekakene! Det har blitt lagt merke til, og flere har spurt om å få oppskriften på bloggen.

Derfor: Mine favorittpannekaker – akkurat nå!

Nok røre til 3 dager lager jeg med:

Ingredienser

 • 2 dl havregyn
 • 2 dl havremelk
 • 1 ts surdeigspulver *

Dette blander jeg sammen på kvelden og lar det stå på benken natten over. Morgenen etter blender jeg det sammen med:

 • 2 egg
 • 1/2 stor banan
 • 1 ts kanel
 • 1 ts kardemomme
 • 1/2 ts vaniljepulver
 • 1 ts bakepulver
 • 1 dl vann

* Surdeigpulver finner du i de fleste butikker med godt utvalg. Typisk sammen med glutenfrie produkter. Kan sløyfes, men anbefales virkelig!

Jeg liker best å la røren stå i kjøleskapet og steke nye pannekaker eller lapper dagen etter. Den blir tykkere på dag to og tre. Enten sper du den ut med mer vann eller stå steker du litt tykkere lapper i stede for pannekaker. DIGG uansett!

 

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

3. oktober 2017 | Frokost, Vafler og pannekaker

Kommentarer (14)

 1. Nam….disse må prøves. Men hvorfor surdeigs pulver? Hva gjør det godt for? Har aldri hørt om det

 2. Disse så gode ut. Kan man erstatte banan med noe for de som ikke tåler det? Kan man benytte bare eggehvitte? Takk for alt du deler. Ha en kos høstferie

Comments are closed.