Mine favorittkaker LcHf style

9. oktober 2015 | Godis og kaker

For tiden har jeg et hyggelig samarbeid med Atkins Norge, og i den forbinnelse har jeg funnet frem mine beste lavkarbo kaker!

Vanskelig å dra frem en favoritt, men om jeg skulle prøve så troooor jeg det blir WoopiePiene! Men kokoskaken er så enkelt og god og frisk at den må du nesten love meg å prøve!Den perfekte brownien med bringebær og lakriskrem
HER

WoopiePies med pecan-nøtter og kremostfyll
HER

Sprø kokoskake med sitronkrem og friske bær
HER

 

Fremover gleder jeg meg til å sette igang med konfekt og julebaks på bloggen. 

Jeg er helt for sukker og smør i desember jeg, men jeg liker kaker og jeg liker mye kaker, så da er det fint og kunne balansere mellom kos og litt sunnere kos <3

 

Stort Smil

Desiree


9. oktober 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (8)

  1. Huff, jeg får skikkelig vann i munnen! Hehe 🙂 Det så utrolig godt ut!

  2. Blir litt for useriøst når du hele tiden bytter på slankeprodukter du vil folk skal prøve….

  3. Marit: jeg har helt fra starten av hvert ganske åpen på at dette er en blogg hvor du kan finne oppskrifter til det meste 🙂 både lavkarbo, glutenfritt, lavkalori, fettfattig, rawfood, osv, osv.Denne bloggen handler lite om MINE meninger om hva som er rett og galt, nettopp fordi folk må finne det som passer dem 🙂

  4. Marit: og hvis du leste bloggen min daglig ville du visst at jeg lager mye lavkarbo fordi datteren min har diabetes type 1 🙂

Comments are closed.