MINE FAVORITTER FRA JOHAUG | få -30% på sommerens kolleksjon!

12. juli 2018 | Livsstil

annonse: i samarbeid med www.mittskattekammer.net

Hei fra Danmarks land!

Her nytes fremdeles late feriedager, i dag titter jeg innom med et knalltilbud til dere – i samarbeid med nettbutikken www.mittskattekammer.net

At jeg går for en sporty klesstil flere steder enn på trening er ingen hemmelighet. Treningstopper kombineres gjerne med skjørt og tights kombineres gjerne med løse topper for en sporty hverdagslook.

Favorittmerke mitt for øyeblikket er helt klart JOHAUG. Og er det en ting hun har lykkes så til de grader med så er det nettopp dette med å skape bra, funksjonelt treningstøy, som funker like godt på trening som i skogen og i bylivet.

Både tøft og feminint! 

I samarbeid med nettbutikken mittskattekammer.net får du nå 30% på sommerens kolleksjon fra JOHAUG – ved bruk at rabattkoden FITFOCUSE.

Om ikke du er på utkikk etter treningstøy eller sporty hverdagsmote burde du likevel ta en titt i butikken. Så vanvittig mye fint! Og om du av og til trenger litt inspirasjon for å sette sammen antrekk burde du virkelig følge dem på Instagram HER. De lager noen fantastiske stories med nydelige antrekk! Kjempe inspirerende!

 

Stort Smil

Desiree

12. juli 2018 | Livsstil