Mine beste festkaker; søte og sunne

20. september 2015 | Godis og kaker

Det ramler stadig inn nye lesere her på bloggen, og det er så klart veldig, veldig stas!

Så i dag har jeg rett og slett samlet mine absolutt beste festkaker i ett og samme blogginnlegg. Jeg håper det inspirerer!

Bløtekake uten sukker, fett, mel eller nøtter,
HERVerdens beste brownie , med bringebær og lakriskrem
HER

Ostekake
HER

Klissete kokoskake med mørk og hvit sjokolade
HER

 

Hva er din kakefavoritt?

Kanskje jeg kan lage en sunn variant av nettopp den.

 

Smil

Desiree


20. september 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (3)

  1. Hei! Jeg har 2 ønsker, jeg! En kransekake/ seig nøttebunn? Har forsøkt md sukrinnmelis men det ble (veldg god) knekk… Det andre ønsket – en helt standard formkakbasis som man kan velge selv om skal tilsettes f.eks kakao, krydder, valmuefrø/sitronskall eller annen smak?

Comments are closed.