MINE BARNS MATPAKKER | slik de egentlig ser ut!

Reklame 13. august 2020 | Barnemat, Livsstil, Matpakka

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER

 

Selv om DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK ikke bare inneholder matpakker til familien minste, synes jeg det er ekstra stas når dere sender meg bilder av barnas matpakker fra boka mi. For jeg vet hvor mye det betyr for meg som mor, at ungene faktisk liker og spiser bra mat! Og da se at mine tips og oppskrifter også faller i smak hos deres barn, ja det gjør meg rett og slett super happy!

Å ta bilder til matpakkeboka var ganske utfordrende for meg. For jeg ville at bildene skulle være enkle at du skulle sitte igjen med følelsen av at dette er lett å få til. Samtidig som jeg jo ønsket at det skulle være inspirerende.

Jeg håper du synes jeg nailet den, men i dag hadde jeg altså tenkt å vise deg hvordan noen av rettene ser ut i virkligheten + dele noen små tips!

BARNAS BESTE PASTASALAT er en favoritt hos både 2 åringen og 12 åringen.

Tips til deg som har lyst til å sende dette med ditt barnehagebarn er å dele opp frukt og grønt litt større enn jeg gjorde i boka. Da er det nemlig lettere å spise denne salaten med fingrene.

SØTE MATPAKKEPANNEKAKER.

I boka er disse stekt som tykke pannekaker. Slik spiser vi den også hjemme, og slik får 12 åringen de med seg på skolen. Men et tips er å tilsette litt vann i røra og steke dem som tynne pannekaker også. Da kan de for eksempel fylles med rørte bær eller avotella (oppskrift i boka) og spises uten at det blir søl.

PÅ BILDE OVER SER DU OGSÅ FYLTE PIROGER.

Her har jeg gjort livet enklere for meg selv ved å lage pizza av oppskriften, i stede for piroger 😉

La meg bare si det sånn! Det er en grunn til at jeg er god på å lage kjapp og sunn mat! For akkurat som for deg er hverdagen min hektisk, men jeg har ikke lyst til å la det stå i veien for at familien, ungene og meg selv skal spise bra mat, som gir oss god energi dagen igjennom!

Håper det inspirerer! 

DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK finner du hos din nærmeste bokhandler,

og kan bestilles på nett hos ark.no HER og norli.no HER

Reklame 13. august 2020 | Barnemat, Livsstil, Matpakka