MINE BARN OG KOSTTILSKUDD | hva tenker du?

28. august 2018 | Ernæring

Reklame: I samarbeid med HappyMe

 

Det er nå godt over 1/2 år siden vi fikk HappyMe omega 3 tilskudd i hus og jeg skrev om det på bloggen første gang. Det som overrasket meg den gangen var hvor mange som tenkte at barn ikke trenger tilskudd av omega 3?!

Vi starter gjerne med å gi babyene våre tilskudd i form av tran eller D-vitaminer når de er noen få uker gamle, men etterhvert som de går over på fast føde slutter mange foreldre med det. Her i huset har Vilde fått omega 3 og D-vitaminer siden hun var 6 uker gammel. Om få dager blir hun 10 år. For på tross av at vi har et sunt og variert kosthold vet jeg hvor viktig det er å dekke dette behovet hos barn og voksne.

Omega- 3 er ikke EN ting, det er en fellesbetegnelse på langkjedede og flerumettede fettsyrer. Blant annet EPA- og DHA-fettsyrene. Dette er fettsyrer som kroppen ikke kan lage nok av selv og som vi derfor er avhengig å få i oss gjennom kosten. 

Studier viser at EPA og DHA fettsyrene inngår i prosesser, som byggesteiner i hjerte -karsystemet og har samlet positiv effekt på hjertehelsen* vår. DHA-fettsyrene er i tillegg unik ved å være viktigst for hjernen** og synsevnen.

Vi spiser en til to fiskemiddager i uka, men det er faktisk ikke nok. Derfor tar hele familien, 0 til 35 år, tilskudd av omega – 3 og D – vitamin.

Hvorfor D – vitamin? 

D vitamin er en viktig i utviklingen av et normalt skjelett hos barn***, vedlikeholdet av immunforsvaret og opprettholdelsen av en normal benbygning gjennom hele livet. Med andre ord – it´s good for you 😉

I vår familie på fire er det kanskje ikke noe sjokk at ti åringen er den som er vanskeligst å få til å ta tilskudd. Og der kommer HappyMe inn i bilde!

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 har en frisk smak av appelsin, sitron og jordbær, uten ettersmak av «tran» som lignende produkter godt kan ha. Og akkurat dette med smak er nok det som er viktigst for Vilde 10 år. Viktigst for mor i huset er at tilskuddet er spesielt rik på DHA fettsyren, i tillegg til å inneholde de viktige vitaminene E, og D.

En om dagen er nok!

For meg er det også et stort pluss at tilskuddet er produsert av blekksprut – og ikke fisk. Blekkspruten lever i snitt kun 1 år og både vokser og formerer seg raskt. Det gjør den langt mer motstandsdyktig mot presset fra fiske sammenliknet med en rekke fiskesorter. Et bærekraftig kosttilskudd faktisk!

I feriene sklir man lett ut av rutinene. Derfor var det ekstra godt at en boks fra HappyMe dumpet ned i postkassen denne uken. Nesten som om den ville minne oss på at nå var det på tide å finne tilbake til de gode rutinene og hverdagen igjen 😉

Småbarnsmoren i meg synes alt jeg kan bestille hjem er kjekt 😉

Akkurat nå kan du også bestille hjem HappyMeog få 20% rabatt på eske nummer to!

Stort Smil

Desiree

 

HappyMe inneholder ingredienser med dokumentert effekt;

  • Hjerne: Fettsyren DHA bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon.*
  • Hjerte: Fettsyrene DHA og EPA bidrar til å opprettholde en normal hjertefunksjon.**
  • Benbygning: Vitamin D er nødvendig for at barns benbygning skal kunne vokse og utvikles normalt.
  • Immunsystem: Vitamin D bidrar til immunsystemets normale funksjon.

***Dokumentert effekt på hjernen og hjertets normale funksjon ved 250 mg DHA per døgn.

 

28. august 2018 | Ernæring

Kommentarer (1)

  1. Tar dere voksne MappyMe tilskudd også, eller har du et annet merke å anbefale om smak og «fargerik innpakning» er så viktig? 😉

Comments are closed.