Min vei til penere hud; Spørsmål og svar

15. mars 2016 | Livsstil


/Inneholder reklame/

 

Responsen på innlegget og mine hudproblemer og hvordan jeg har blitt kvitt dem var mildt sagt enorm! Jeg ble også overrasket over hvor mange som har opplevd det samme som meg, og at så mange også har hatt positive erfaringer med The incredible Face mask! 

 

Jeg fikk også en del spørsmål, så da tenkte jeg at vi kunne ta disse i plenum!


Du skriver at du har tørr hud fra før av. Opplever du denne som uttørkende?

Masken skal jo hjelpe mot hudormer, kviser, død, gufsen hud og oljete hud, så jeg var faktisk litt redd for at den skulle tørke huden min ennå mer ut. Jeg vet ikke om den hadde gjort det, men jeg smører alltid huden min med fuktighetskrem etter bruk. Synes det er skikkelig deilig da kremen trenger godt inn i huden. 

 


Jeg har prøvd lignende masker før, men synes at de er klissete å få av og på!

Her får du med en bred kost til påføring, masken stivner helt og er enkel å dra av i et flak når den har virket lenge nok.

 


Du skriver at man må holde masken unna bryn og hårfeste ellers drar den av håret. Vil den gi økt hårvekst i ansikete?!

Jeg måtte le litt når jeg leste dette, men jeg har faktisk spurt en hudpleier om dette for å være heeeelt sikker. Hun lo av meg… Alle peelingmasker drar med seg litt ansiktshår, men det stimulerer ikke til økt hårvekst av den grunn. Jeg har heller ikke dratt av med bryna mine med denne, men kan godt se for meg at noen kan være uheldig, derfor skrev jeg som jeg gjorde. Vil du være på den sikre siden så bruk den på panne, nese og hake. Det er jo dette som er problemområdene for de fleste av oss. Blunkesmil.


Hvor fort virket den?

Som jeg skrev i innlegget så forsvant det meste av hudormer med en gang, kun litt igjen i nesegropen, og kviser har jeg faktisk ikke hatt siden jeg begynte å bruke den.


Hvis du vil lese hele innlegget mitt så finner du det
HER

 


En liten oppsummering:


 

Mine hudproblemer er altså sorte prikker (hudormer), kviser og gufsen, tørr hud. Min erfaring med denne masken er at prikkene forsvinner og at jeg ikke får kviser mer. Den fjerner også død hud. Så jeg med min tørre hud er alltid veldig nøye med å smøre meg godt etter bruk. Føles som om fuktigheten trekker rett inn i huden! Deilig.

Hvis du også har lyst til å teste har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på 30% på Face Mask pakkene. 

Bruk koden fit30

  Du finner den 
HER

 


Stort Smil


Desiree

 

 

 

 

 

 

 


 


15. mars 2016 | Livsstil

Kommentarer (7)

  1. Oh jeg er avhengig av alle produktene fra Maybeauty! Footmasken er fantastisk! Pen du er!

  2. Den er bra! Jeg har brukt den siden november 😉 Jeg må teste de andre produktene nå da 30% rabatt er mye! Takk!

  3. Sorry att jag skriver på svenska men jag är svensk 🙂 Testa pore masken och ansiktsgelen också! Du kommer älska de, riktigt bra! Tack för rabatten, jag hoppas den funkar för att beställa till Sverige också så jag kan fylla på lagret 🙂 jag brukar beställa via .se sidan annars. Fin hud du har och du ser väldigt ung ut!

  4. Den masken har jeg selv prøvd, og likte den kjempegodt!Dessverre var det bare 5 stk. i pakken, så jeg fikk ikke prøvd så lenge. Tror jeg må bestille flere igjen snart 😉

  5. Hei!Bestilte masken etter å ha lest dette innlegget, pengene er trukket fra konto, men fikk aldri noen bestillingsbekreftelse – er dette vanlig?

Comments are closed.