Min treningsuke: 34.

20. august 2013 | Trening

Før sommer, arbeidspress og stress fikk overtaket var jeg ganske flink til å skrive treningsplan.
Nå som tilværelsen endelig ser ut til å normalisere seg gir jeg det et nytt forsøk.

Ukens trening blir nok sterkt preget av at jeg begynner å instruere i BODYJAM neste uke. Jenta gleeeeder seg!!!!! Og det må øves! Mye!

Ingen treningsfrie dager denne uken med andre ord… Ja ja, jeg hadde tre av dem sist uke så.
Priser meg lykkelig over sensommeren og trener fremdeles mye ute. Ukene jeg har Vilde bruker vi ofte ettermiddagen sammen på lekeplassen, langs strandkanten eller i skogen. Hun er vekt, heiagjeng, fotograf og deltager. Kvalitetstid og trening i et <3
Hvis jeg får tatt noen ok bilder i dag, ska jeg vise dere noen nye øvelser for ute og hjemmetrening i morgen!


20. august 2013 | Trening

Kommentarer (4)

  1. John Richard – trimathlon: Haha 🙂 takk for at du synes det. Blir nok bedre etterhvert, men jobben først, så må alt annet bare tilpasses.

  2. Blir motivert av bloggen din!!Så nå må jeg bare komme igang igjen med trening etter litt sporadisk trening i noen uker..Startet på 100 dagersprosjektet etter å ha lest om det her hos deg, men det fikk en brå slutt når det kom bursdager som perler på en snor og jobbing fra 7-19 flere dager på rad…Men nå back to training 😉 Men hva er bodyjam?Lykke til med treningsuken og gleder meg til nye innlegg i bloggen!!

  3. Tina: Takk og takk og takk 🙂 BODYJAM er en saltime produsert av Les Mills som også lager BODYPUMP, BODYBALANCE og SH’BAM, blant annet. Det er en dansetime, inspirert av det nyeste innen dans og komersiell musikk. Jeg digger det!Lykke til med prosjektet. Jeg slet litt selv en periode, men nå er det fult fokus! Håper å nå 50 neste uke! Hjelp! 🙂

Comments are closed.