Min treningsuke

17. juni 2015 | Livsstil

Dette var et innlegg jeg for første gang skrev på nyåret. Den gangen hadde jeg lyst til å gjøre det til en fast greie, i allefall over en periode, men det resulterte altså i besøk av mitt første nett-troll!

Og jeg er bare ett menneske, og selv om jeg skjønner at dette menneske ikke forstår hva jeg ønsker å oppnå med denne bloggen, så ble det bare med den ene gangen.

MEN her om dagen skrev en medblogger av meg Karoline et innlegg om sin treningsuke, og tok igjen opp dette med hvorfor hun gjorde det og delte litt av sine erfaringer som blogger i møte med «konstruktiv» kritikk.

Det gå meg nytt mot, og heller enn å gjenta henne kan du lese hennes innlegg
HER

. Jeg har spurt Karoline pent om dette er greit. Bare så det er sagt 🙂

 

For jeg poster ikke min trening for å vise hvor flink jeg er. For som nettrollet påpekte 

-Det er jeg ikke…

Jeg poster det for å vise at det går faktisk ann å ha en god helse og en sunn kropp uten å følge slaviske treningsprogrammer, bruke flere timer i uka på et treningssenter og trene minst 1 time 4-6 ganger i uka.

Og de virkelige ekspertene vet at dette er riktig!

 

Kan du bygge muskler, stille i bikinifitness, få sixpack, løpe maraton eller lære deg å løfte din egen kroppsvekt i knebøy på denne måten?

Nei.

Kan du unngå ondter i rygg og knær, holde en sunn vekt, få energi og unngå en hel drøss med sykdommer på denne måten?

Ja. Sammen med et balansert kosthold kan du det.

 

Mine treningsuker er sjeldent like. Jeg har litt mer fokus i treningen min på styrke enn kondisjon. Jeg har som mål å få inn to rene kondisjonsøkter i uka, men flere av styrkeøktene mine er ganske intensive. Høy puls og svette er stikkord også her

Det er sjeldent jeg har tid til å trene en hel time. De er stort sette på 45-50 minutter, noen dager må 30 minutter holde, og er de intensive nok så holder det.

 

Min siste treningsuke:

Mine uker går fra onsdag til onsdag. Jeg synes nemlig det er så stas å ha helg midt i uka 😉

 


Onsdag:

Intervaller og Core.

Denne økten har jeg delt
HER

 


Torsdag:

Sammen med løpegruppen min kjørte jeg en intensiv TABATA med stort fokus på core, ben og spenst. Vi snakker burpees. spensthopp, hokkey, spurt, lengdehopp, gående utfall, osv, osv.

 


Fredag:

Ble jeg med min «bedre» halvdel på trening. Jeg var mest med, men prioriterte å få inn noen gode ryggøvelser siden jeg hadde trent litt lite overkropp så langt den uken.

 


Lørdag og søndag:

FRI

 


Mandag:

Ufrivillig FRI

 


Tirsdag:

Fullkropp med høy intensitet.

Supersett over og underkropp hele økten

 


Onsdag:

30 minutter intervall

Og for de av dere som leste gårsdagens blogg om favorittøvelser for rumpe og lår kan jeg bekrefte – jeg er støl i dag!

 

Så i morgen begynner jeg min nye treningsuke.

Jeg prøver å ha en plan når jeg går inn i uka, men det blir ofte forandringer.  

 

Finner du slike innlegg inspirerende?

Vil du ha flere?

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 


17. juni 2015 | Livsstil

Kommentarer (3)

  1. Veldig fint at du deler dette. Du har så sunt fokus og det er bra og dele 😀 alt for mye feil fokus innen helse trening om dagen. Du er en inspirasjon du 🙂

  2. Ja takk 🙂 Fortsett som du gjør du og gi blaffen i slike sure kommentarer. Det er kjempepositivt at du deler og det kan også hjelpe andre som trener til å skjønne at en ikke må holde på i timesvis hver eneste dag for å få resultater. Alle skal ikke bli verdensmestere i alt 😉

Comments are closed.