Bestill 14 dagers KICKSTART hos Norli HER
Det er flere ting som skiller min 7. bok – 14 dagers KICKSTART fra mine tidligere, og det er blant annet at i denne boka bruker vi min Food Prep metode gjennom disse 2 ukene.
Hver uke får du to Food Prep menyer, med oppskrifter, handleliste og detaljert beskrivelse for hvordan du skal lage og oppbevare maten.
Slik at når disse rettene dukker opp i kostplanen din så kan du bare gå å hente ferdige måltider i kjøleskapet.
Fordelene med dette:
- Det gjør det svært enkelt å holde seg til kostplanen!
- Tidsbesparende
- Du trenger ikke lure på hva du skal spise eller stresse over neste matvalg
- Alt du handler blir brukt = økonomisk
Min Food prep metode er enkel:
Du lager opp mat for 3 eller 4 dager av gangen:
Min erfaring er at mat holder seg best i kjøleskapet i 3-4 dager. Jo da, du finner retter som holder seg ok i 5 og 6 dager også, men da begrenser utvalget seg, det blir fort kjedelig. Ved å bruke 20-30 minutter ved kjøkkenbenken hver søndag og onsdag blir ikke food prep et langt og tidskrevende prosjekt, du har alltid oversikt over hva du har av råvarer tilgjengelig og du har alltid nylagde og fristende måltider klare!
Stek, kok, kutt:
TID er et viktig element når jeg setter opp mine Food Prep menyer! Derfor har jeg satt sammen menyene slik at det maksimalt er 1 rett som skal i stekeovnen. Dette er typisk den retten du starter med å lage, slik at alt annet blir klart mens dette står i ovnen.
Og vanskeligere enn det trenger det ikke å være når jeg alt har satt sammen oppskrifter, meny og handleliste til deg!
Her skal du få et eksempel på hvordan en Food Prepp meny for 3-4 dager kan se ut!
Frokost: stekes
Lunsj:
Kvelds:
Oppskriftene er så klart hentet fra boka 14 dagers KICKSTART!
Du finner den i alle landets bokhandlere, men den kan også bestilles med fri frakt fra Norli HER.