Min råeste spilleliste! + konkurranse!

13. juli 2016 | Motivasjon


/skrevet i samarbeid med Panasonic/

 

Som vanlig har jeg satt sammen månedens spilleliste til dere her på bloggen, 
men 

denne måneden er det er stort 
MEN.  

For denne gangen er det ikke bare 1 times tid av de låtene jeg har hørt på i det siste. Denne gangen er det 3 timer av mine beste treningslåter! Låtene, som motiverer, pusher og setter et smil på mitt svette ansikt- hver gang! 

#SweatFace

 


Listen ser du her 🙂 For å spille den fra Spotify er det bare å få inn på meg – Desiree Andersen og legge listen til din egen Spotify

 


Og ikke nok med det! I forbindelese med at Panasonic lanserer sine nye ørepropper, spesielt laget for deg som liker å svette, vil jeg fortelle dere om Panasonic sin Instagram konkurranse som starter i dag!  Premien? Tur til OL, for to personer, inkludert fly, fire stjernes hotell og billetter. Vi snakker om en premie verdt 160. 000 kroner. 


Dette gjør du for å delta:


 

Legg ut en svett trenings-selfie på Instagram merket
#SweatFace

og
#panasonic

Les flere detaljer på konkurransesiden  


HER


I tillegg til det har jeg fått lov til å dele ut to WINGS eller Panasonic BTS 50. For å kunne vinne dette trenger du bare å tagge meg i konkurransebilde ditt. Altså
#SweatFace


#panasonic

@Fitfocuse 


Vinneren  av begge konkurranser trekkes alt den 21.juli, så her er det bare å komme seg ut og sette endorfinene i sving!

Lyden i disse er så klart helt rå, men det jeg nok er mest overrasket over er hvor godt de sitter! De former seg rett og slett etter ørene!

 

Jeg håper på å se mange svette ansikter på Instagram i dagene fremover!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 


13. juli 2016 | Motivasjon

Kommentarer (2)

Comments are closed.