Min MINI FOODPREPP GUIDE | med oppskrifter

Reklame 31. juli 2023 | Oppskrifter, Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame

Bestill min første kokebok hos Norli HER

 

Jeg kan altså ikke tro at min sjette bok straks er ute i butikkene, og ønsker du å bestille den hos Norli – med personlig hilsen og til en ekstra hyggelig pris, så er siste frist 7. august! Boka kan bestilles HER.

På Instagram har jeg alt delt en liten omvisning av boka og de ulike kapitlene, men i dag vil jeg rett og slett dele et utdrag fra boka som heter MINI FOOD PREPP GUIDE.

For selv om dette er en ren kokebok, med over 100 oppskrifter, ønsker jeg så klart at boka skal gi deg mange konkrete tips på hvordan du skal lykkes med et sunt og næringrikt kosthold i en hektisk hverdag!

Trykk på linken: MINI FOODPREPP GUIDE

Dette er boka for deg som:

  • Liker mine raske, sunne og enkle oppskrifter med ingredienser fra vanlig matbutikk.
  • Som har lyst til å spise sunnere, men er usikker på hvordan
  • Som ønsker deg inspirasjon til fargerik, næringsrik og familievennlig hverdagsmat

Og for å svare på et spørsmål jeg har fått et par ganger allerede: ja, alle oppskriftene er så klart nye <3

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 31. juli 2023 | Oppskrifter, Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (9)

Comments are closed.