MIN KRISELØSNING | når det kommer til trening

20. februar 2019 | Trening

Det går ei kule varmt nå om dagene, og det er hverken tid eller overskudd til å følge mine vanlige treningsrutiner! Ja, for sånn er det faktisk noen ganger! Jeg, som alle andre, har perioder hvor jeg må omprioritere, og det er ikke alltid sånn at trening kan prioriteres på topp tre, fem eller ti! Sånn er livet.

Men trening gir meg jo utrolig mye, så selv om jeg ikke akkurat nå har tid til å trene like ofte og lenge som jeg er vant med, så har jeg denne uka e n d e l i g kommet meg på trening igjen.

Habit Tracker gra VANER SOM VARER på www.fitfocus.no

 

For å komme meg på trening har jeg rett og slett lagt mitt vanlige treningsprogram litt til siden. Vanligvis trener jeg fullkropp tre ganger og intervaller to ganger i uka. Men fem tøffe treningsøkter er uoppnåelig akkurat nå….

 

Så kriseplanen min er 20 minutter kondisjon (intensitet etter dagsform) og en muskelgruppe.

Så tirsdagens økt så slik ut:

  • 20 min elipcemaskin
  • Nedtrekk + sittende roing
  • En arms roing + negative chins + chins i lav bom

Hva oppnår jeg ved å trene på denne måten?

  • Godfølelsen og gleden av å gjøre noe positivt for seg selv.
  • Jeg holder på vanen å være aktiv – slik at det er lettere å komme tilbake til rutinene mine.
  • Opprettholder form – trening er tross alt ferskvare.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

20. februar 2019 | Trening

Kommentarer (2)

Comments are closed.