Min julebordkjole – luksus eller budsjett?

13. november 2016 | Jul

 

For det første må jeg få lov til å forteller forhistorien til dette kjolekjøpet! Se for dere treningsbloggeren, som skal på julebord med en haug motebloggere, et par stylister og et par andre profiler fra media Norge! Ja, da ser du også den treningsbloggeren stresse inn på nærmeste klesbutikk, av den litt dyrere sorten, og bare kjøpe det første og det beste butikkdamen sier kler deg!

Nå syntes også jeg kjolen var søt, og jeg forsvarte den store budsjettsprekken med at kjolen også kan brukes til hverdags, med en stor strikkegenser over. Men litt gøy var det også å finne nesten samme kjole til en fjerdedel av prisen!

Så siden det er mange som har spurt hvor kjolen min er ifra ville jeg vise dere begge funnene! Hvilken ville du valgt?

Kjole fra Cubus 399,-


HERKjole fra Gianni 2099,-


HER


 


Stort Smil


Desiree


13. november 2016 | Jul

Kommentarer (7)

  1. Jeg ville valgt Cubus kjolen. Mest da den sømmen på skjørtet ville vært lite flatterende over mitt litt runde midtparti.

  2. Eg ville valgt kjolen til venstre, Cubus. Finere snitt og avslutning på kjolen både kant på arm og kant nede på kjolen.

  3. Jeg ville valgt den fra Ganni, da den ser mer forseggjort, og har et penere snitt. Den fra Cubus ser litt sånn sjuskete ut, og nesten litt sånn »klipt opp selv» prosjekt på armene. Ser for meg at den fort kan bli nuppete. Det kommer helt an på anledning, men når det er et julebord synes jeg en bør tenke kvalitet fremfor at en bare skal finne noe å ha på seg 🙂

  4. Du er så vakker at du kan ta på hva som helst for å se flott ut. Kjolen kledde du virkelig godt. Heldig for deg, de fleste bloggeren MÅ bruke tid og penger for å ta seg godt ut, å likevel når de ikke deg til anklene.Ha en fin mandag og en super uke!Eli

Comments are closed.