Min favoritt- Kettelbells! Hvorfor – hvordan og med komplett treningsprogram til deg!

7. juni 2016 | Trening

 


Det er få ting som gir meg den samme følelsen av å være gjennomtrent som Kettelbells! En og samme treningsform utfordrer både kondisjon, styrke og bevegelighet. Dessuten krever det lite utstyr. Du trenger ikke engang kjøpe en KB.

 I 

dette

 

innlegget hvordan jeg har lagt min egen. Disse bruker jeg faktisk mye på PT kunder og Bootcamptreninger ute. Fungerer ypperlig!

  

Som jeg har skrevet tidligere er Kettelbell:


1. Full pakke.

Her har du en treningsform som gir deg absolutt alt!  Styrke, kondisjon og beveglighet. Og det eneste du trenger for å trene alt dette er en kettelbell. Du trenger faktisk ikke mer. Som nybegynner vil jeg anbefale at du velger en med vekt på mellom 6 og 8 kilo. Etterhvert kan man avansere til mellom 10 og 12 kilo.

 


2. Sett sving på kaloriforbrenningen din.

Kettelbells kan ikke sammenlignes med tradisjonell styrketrening. Selv i de enkleste KB øvelser er det store kjeder av muskler som jobber sammen, og det er dette som gjør det til en så effektiv treningsform. Avhengig av intensitet og vekt kan man i snitt forbrenne 400 kalorier på en 20 minutters økt med KB.

 


3. Bevegelsesutslag.

Hva er det?

Jeg prøver å ikke bli for teknisk og faglig på denne bloggen, men mange av de typiske ondtene folk sliter med i dag (rygg, nakke, skuldre, knær) kommer av dårlig beveglighet eller bevegelsesutslag.

KB består hovedsaklig av funksjonelle øvelser, som søker mot å jobbe med kroppens fulle bevegelsesmønster. Dette er med på øke bevegligheten og forhindre disse typiske ondtene.

 

Hver øvelse skal utføres i 60 sekunder, 15 sekunders pause før du går rett videre til neste.

Øvelsene utføres som en sirkel 2-3 ganger.


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER


Fast leser?


Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER

 

Smil

Desiree


7. juni 2016 | Trening

Kommentarer (1)

Comments are closed.