Min beste investering for egen helse

12. april 2013 | Uncategorized


/inneholder sponset produkt/

 

 

Dere som følger meg på snapchat har den siste tiden vært med rundt på vårt nyeste prosjekt hjemme – mitt og Daniels soverom. Etter at vi ble ferdig med Vildes rom og begge terassene er det det siste som står igjen i leiligheten. Sikkert typisk for de fleste at soverommet er det som blir tatt til sist?

Forståelig nok siden det er et rom man ikke akkurat viser frem, og  selv om det er det rommet man oppholder seg mest i er det ikke jo ikke i våken tilstand! For meg er soverommet viktig! Det er viktig for meg at det er lunt og ryddig og gir meg ro. Det skal være et rom hvor man senker skuldrene og stresser ned. 

Det aller viktigste ved soverommet er så klart sengen. At noen bruker ti tusenvis av kroner på en flott sofa, men velger å sove i en vond seng er for meg uforståelig. God søvn betyr så mye for din hverdag og din helse. For meg er en god seng en av de beste investeringene jeg har gjort for egen helse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tempur er vel et produkt de fleste Nordmenn har et forhold til. Og jeg er sikker på at alle som har prøvd en Tempur pute eller Tempur madrass er enig med meg når jeg sier at hvis du først har valgt Tempur en gang, så velger du det for evig og alltid! 

Ingenting tilpasser seg, former seg og støtter deg som TEMPUR-materialet. Det responderer på din kroppstemperatur, tilpasser seg din vekt og kroppsform. Det er som å legge seg i en ny seng hver natt! Helt herlig! 

Så denne gangen bestemte vi oss for å gå all in og bestilte en Tempur North Adjustable.


Bildene er hentet fra Tempur sine hjemmesider

 

Du kan godt si at sengens design har inspirert både fargevalg og møbler for resten av rommet. Jeg gleder meg til å vise dere det når det er klart, men det er først og fremst sengens funksjoner som gjorde at vi gikk for dette valget!

 

Mange forbinder nok Tempur med ryggproblemer og nakkeondter Men god liggestilling og søvnkvalitet påvirker så mye mer enn det! Det påvirker humør, hvordan du takler stress, din forbrenning, din restitusjon, det påvirker deg! Hvis du har lyst til å teste Tempur sine produkter kan du finne din nærmeste butikk
HER

Vi har hatt sengen i to små uker nå, og opplever allerede at vi sover bedre og våkner mer uthvilt. Og det betyr så mye! Jeg gleder meg virkelig til å teste den videre, dele erfaringene med dere og vise dere det nye soverommet!

 

Stort Smil

Desiree


12. april 2013 | Uncategorized

Kommentarer (6)

  1. Hør på musikk, gå deg en tur, kikk igjennom gamle bilder 😀

  2. Tidligere var det å ta en time med deg eller Ina – smilefjesene!!! Da fikk man både trening og smil i pose og sekk!!! Nå fokuserer jeg på den positive siden av saken istedetfor den negative 🙂 Frisk luft funker også 🙂

Comments are closed.