Min basic lunsjsalat

28. mai 2015 | Matpakka

Sunn lunsj trenger hverken å kreve tid eller planlegging.

Det trenger ikke en gang å være særlig variert! 

Jeg sverger stort sett til 2 lunsjer – smoothie eller salat. Nå om dagene har jeg det så travelt at det stort sett blir smoothie.

Blenderen står på jobb sammen med en dunk proteinpulver, noen frosne bær og nøtter. Alt oppi – 1-2-3- ferdig.

 

Men når jeg bare har litt dårlig tid, og ikke veldig dårlig tid blir det salat.

 

Og oppskriften er enkel.

 

I kjøleskapet mitt finner du alltid hardkokte egg og avokado.

 

Så med i matboksen kommer 1 egg, 1/2 avokado + 4-8 skiver magert pålegg. Typisk kokt skinke eller kalkun.

Så det jeg har av grønnsaker.

Det skal jo gå fort så det blir ofte med en håndfull salat, 1/2 boks mais og noen cherrytomater.

 

Men mer skal det heller ikke til!

 

Noen ganger, som her, flotter jeg meg litt med rester fra gårsdagens middag, og en spiseskje eller to med fetaost <3

 

Og du!

NÅ må du gå inn på snapchaten min!  Navnet er desireeandersen

Jeg avslører nemlig et av de STORE prosjektene mine som jeg har jobbet med i to måneder! Jeg gleder meg utrolig mye til å begynne på søndag, og jeg tror og håper at dette er et samarbeid som dere som leser bloggen min vil få mye glede av!

 

Stort Smil

 

-Desiree

 


28. mai 2015 | Matpakka

Kommentarer (10)

  1. Hei. På Snapchat nevnte du aldri hva slags navn vi måtte følge for å få det med oss?

  2. Hei.Først av alt, jeg elsker bloggen din! Den er så motiverende og inspirerende.Jeg har testet ut mange av oppskriftene du legger ut, foreløpig er havrekli muffinsene, nøttebrødet og bringebærsmoothien store favoritter. Imorgen skal jeg teste gulerotrundstykkene :-)Så. Jeg likte kjempegodt innlegget om hvordan du trener ben. Det er notert, og skal testes ut fra i morgen av. Siden det er en jungel av treningsprogram på nett, og utrolig vanskelig å finne ett som virkelig er bra, så lurer jeg på (og håper) at du vil lage innlegg om hvordan du også trener overkropp. Gjerne med egne øvelser for rygg, biceps, triceps, bryst og skuldre.Jeg har sett at det ligger mange gode innlegg med coreøvelser. :-)Hadde blitt kjempeglad :-)Tusen takk for en fantastisk fin blogg.Klem fra Ida

  3. Ida: Hei Ida 🙂 Jeg skal absolutt dele hvordan jeg trener overkropp også 🙂 prøver å få det til til uka 🙂 takk for hyggelig tilbakemelding 🙂

Comments are closed.