Middagsmeny + handleliste uke 8

16. februar 2017 | Ukesmenyer

Middagsmeny uke 8

Kjempe, kjemp, kjempe gøy at så mange vil se dette som et fast innslag på bloggen fremover! Jeg vet at de fleste matbloggere pleier å legge ut denne typen innlegg på fredager eller mandager.

Men så vet jeg også at det er mange som handler på torsdager eller bruker torsdag/fredag til å planlegge neste matuke – så jeg prøver å gå mine egne veier ved å legge denne ut på torsdager!

I morgen kommer også Youtube videoen min, hvor jeg lager frokost, lunsj og mellommåltider for fem dager, til 231 kroner, på under 30 minutter (filmen er bare 6 minutter – har juksa litt 😉

Vil du få med deg den så abonner Youtube kanalen min HER. Det er gratis så klart! Det vil komme oppskrifter og handleliste til filmen også!

Men, i dag er det en ny middagsmeny og den ser slik ut!

Trykk HER for å printe ut.

Middagsmeny uke 8

Og oppskrifter:

Millionbiff med mos

Fem om dagen i en klassisk kjøttsaus

Proteinrik blomkålsuppe

Kremete kylling med lokk

Sprø og sunn pizza

Frokostkake

Smash

Denne uka har jeg dratt frem noen gode gjengangere fra bloggen. Det er mange nye, spennende oppskrifter på vei, så det er bare å glede seg!

Middagsmeny uke 8

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

16. februar 2017 | Ukesmenyer