Middag + lunsj på 20 minutter! Fisk med grønnsaker – five ways!

9. september 2016 | Middag


/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/

 

Ja da, nå kommer den på bloggen også. Det var egentlig ikke planen, men jeg får altså spørsmål om fremgangsmåten på Snapchat hver eneste dag. Selv om når 28.000 har sett meg lage den på Facebook LIVE.

Jeg kan godt forstå populariteten! For sunn middag som lager seg selv på under 20 minutter, hvor restene er perfekt som lunsj dagen etter, og som i tillegg koster under 20 kroner per pers, er jo intet annet enn gull! Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige – ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag!

 


The basics!

Frossen fisk i filetter. I dag viser jeg variasjoner med laks og torsk.

Frosne grønnsaker


Alt legges i en ildfastform, inn i oven på 250 grader over/undervarme i 20 minutter – Ferdig!

 


Så til variasjonsmulighetene.

Laks med sitronpepper

Laks med grønn pesto

Torsk med tomatpesto

Torsk med grønn pesto

Og så klart alle de forskjellige grønnsaksblandingene du kan velge mellom!

Fisk gir grønnsakene god smak, men føler du at retten trenger noe mer er rømme et godt bud fra min siden. NAM!

Min favoritt er laks med sitronpepper og rotgrønnsaker! Daniel digger torsk med tomat pesto! Spicy!

 


Håper du finner noe som faller i smak.


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Smil

Desiree

 


9. september 2016 | Middag

Kommentarer (2)

  1. Anita: For de alle fleste er dette nok. Barn og folk som trener mye trenger kanskje litt ekstra karbo 🙂

Comments are closed.