Mest lest i Mars.

30. mars 2015 | Blogg

Så var vi her allerede.

At mager har hvert et populært tema på bloggen denne måneden er det ingen tvil om. Og prosjekt Flat mage er helt klart det mest leste denne måneden!

Under finner du de innleggene dere klikket dere mest inn på i mars.

 


Prosjekt Flat mage; Slik spiste de.

Kan du lese

HER


Prosjekt Flat mage; Slik trente de.

Kan du lese

HER


5 grunner til at du ikke blir kvitt magefettet

Kan du lese

HER


HIIT sirekl; Er dette måten å bli kvitt magefettet på?

Kan du se og les

HER

 


Hva vil du lese mer om i April?

 Desiree


30. mars 2015 | Blogg

Kommentarer (3)

  1. Hei Desiree!Jeg må si jeg er superfan av bloggen din. Du skriver så riktig, og så bra! Jeg er type 1 diabetiker, og derfor har trening og kosthold fått hovedrollen i livet mitt. Jeg er så takknemmelig for bloggere som deg: som sprer motivasjon og glede rundt sunn og næringsrik mat. Jeg skal begynne å studere ernæring på helsehøyskolen i Oslo til neste år, og har aldri vært med motivert for å lære!- Camilla Kittelsen

  2. Camilla Kittelsen: Så hyggelig å høre 🙂 Datteren min har også diabetes 1, så det er klart at det farger mye av det solm blir lagt ut her inne 🙂 Masse lykke til. Det finner ikke noe bedre enn å jobbe med det man brenner for 🙂

Comments are closed.