Mest lest i januar.

29. januar 2015 | Blogg

Mot slutten av hver måned pleier jeg å dra frem de fem mest leste innleggene denne måneden.

Det kunne jo hende at du hadde gått glipp av noe intressant.

I morgen postes siste FIT på 30 dager kostplan og lørdag må ukesutfordringene til FITfebruar ut, så da velger jeg å gjøre dette i dag.

Topp fem i januar:

Frokostboller uten hevingHEREffektiv Fettforbrenning i teori og praksisHERBrownie uten sukker, mel eller nøtter. Proteinrike og fettfattige.HER

Kan du gå deg i god form?HER3 sunne pizzabunner.HERHva vil du lese mere om i februar?

 

– Desiree

 


29. januar 2015 | Blogg

Kommentarer (6)

  1. Du e en super inspirasjon, har vært så lett å gjøre forandringer når æ har fulgt deg:-)Har snart en 4 åring i hus, og har lyst å gjøre barnebursdagen sunnere og vise folk at sunt kan og være godt:-) har du noen gode tips hva jeg kan servere?

  2. Grete Kaisa: tusen takk 🙂 Jeg kan helt klart snekre sammen noen tips til barnebursdag 🙂

  3. Jeg har nettopp begynt å følge det. Jeg synes du har en utrolig fin blogg med mange nyttige innlegg. Veldig kjekt at du har plukket ut de mest leste innleggene i måneden. Absolutt noe jeg vil lese.Ha en (snart) god helg!

Comments are closed.