Mest lest i januar

2. februar 2016 | Blogg

På slutten eller begynnelsen av hver måned liker jeg å lage en kjapp oppsummering med de fem mest leste innleggene og den ni mest populære oppskriftene postet i måneden før. De fleste av dere er faktisk innom bloggen min flere ganger om dagen, i alle fall hvis man skal stole på statistikken, men kanskje du har gått glipp av noe spennende lell 😉

De fem mest leste innleggene i januar var:


Sterk mage og god holdning, uten en eneste sit-ups 


HER


5 ting du burde vite om stoffskifte ditt, og slik gir du det en BOOST 


HER


Jeg har fått tidenes utfordring
HER


3 RÅ rumpeøvelser med strikk 


HER


Derfor får du NULL kalorier av meg 


HER

 

Som vanlig var det hardt i toppen!

Hvis ikke du vil gå glipp av mine innlegg og oppskrifter vil jeg anbefale deg å bruke gratisappen Bloglovin
HER

. Da kommer innleggene opp i appen, og du kan lagre det du har lyst til å at vare på, så er det enkelt å finne frem til det senere.

Stort Smil

Desiree


2. februar 2016 | Blogg

Kommentarer (1)

  1. Hei.Jeg husker ikke helt hvor jeg leste det, men du har tidligere nevnt att de beste øvelsene for noen som vil ta av, er en øvelse som kombinerer både kondisjon og styrke, slik som for eksempel tabata.Så jeg lurer på en ting.. Å gå fjelltur, eller å svømme. Vil dette bli sett på som en slik øvelse?

Comments are closed.