Mest lest i Februar.

3. mars 2015 | Blogg

Da kan jeg stryke ut både influensa og omgangssyke denne vinteren også…. NÅ kan mars bare komme med masse energi, overskudd, sol, bar asfalt og tørre skogsstier. Jeg håper i allefall.

Jeg vet at flere sitter der ute og venter på treningsopplegget for FIT Bootcamp, og nå som jeg har klart å løsrive meg fra senga er det på vei til dere.

Jeg kan jo kort fortelle at det hele består av korte, intensive økter og små fysiske utfordringer. De tar mellom 3 og 30 minutter å utføre. Det viktigste er kosten, og den håper jeg dere er godt igang med.

 

Over til en liten oppsummering av februar her på bloggen. Dette er de fire innleggene dere klikket dere mest inn på i Februar:


Stram opp rumpa på 20 sekunder.

Leser du


her
Planke party.

Finner du


her


 


Prosjekt Mage: Jakten på en flatere mage er igang.

Les


her


 


Vil du være med til Kroatia?Bli med oss på en inspirerende og motiverende uke i solfylte, deilige Kroatia.

Her skal vi nyte et fantastisk hotell, samhold med likesinnede som ønsker å komme i gang med trening eller er godt i gang og vil ha mer påfyll.


Trening, fottur, sol og bad samt trenings og kostholdsforedrag. Les mer om turen


her.

 

Hva kunne du tenke deg å lese mer om i mars?

 

-Desiree


3. mars 2015 | Blogg

Kommentarer (11)

  1. Jeg kan tenke meg å lese mer om mat på tur. Det er snart påske, og da blir det ofte mye grilling, ofte pølse. Hadde vært kjekt med noen alternativer. Både frokost, lunsj, og middag som kan nytes i det fri, ved bålet.

  2. Hei!Først og fremst må jeg bare si takk for en utrolig fin og inspirerende blogg!Også har jeg et lite spørsmål. Jeg ønsker å gå ned ca 10 kg i vekt. Selvsagt ser jeg på fettprosenten som det viktigste, men har 10 kg som et ca mål. Jeg ser på de to kostholdsplaneme dine, og tror kansje diet blir litt heftig for meg akkuratt nå. Lurte derfor på om det går an å begynne på livstils planen, for så å bruke diet planen når man føler det trengs? F.eks to uker i mai, to uker i juli osv? Og om det vil gi noen effekt?På forhånd takk! 🙂

  3. Dette er ikke likt deg. Hvor blir det av bloggingen ? 😮 Inspirasjonen min kan da ikke bare forsvinne sånn 😮

  4. Anonym: Hei 🙂 Det kommer 🙂 Vi tar nmelig ofte middagen i det fri på denne tiden av året 🙂

  5. Hei! Jeg skjønner det har vært mye for deg i det siste, men jeg må bare spørre: har du tenkt å legge ut bootcamp-treningsopplegget? Jeg har gleda meg sånn til det, skjønner du! 🙂

  6. Hei!Først må eg bare sei: WOOOW! Fikk faktisk smil om munne og masse inspirajson av deg.Herregud, må eg berre sei. Virkelig flott at du tar deg tid til å legge ut slike flott tips om trening og kosthold, og at det er tilgjengelig for kvar og ein. Sjølv bur eg ikkje der det er treningssenter så motivasjonen har eg plukka her ikveld. Notert med både øvelsar, råd, tips, kostholdsveiledning og alt alt. Du ser sunn og frisk ut og det er ikkje bikinifitness det må bli om en skal trene. Eg storkosa meg når eg blar nedover bloggen din. FORSETT SLIK!Kroatia er ein nydeleg plass. Skulle gjerne vert med men står dårlig til med råda når studiane kjem. Lika at du fronta Kroatia, folk må få augene opp for dette flotte landet! Kuuult!

Comments are closed.