MELKESJOKOLADEKREM | uten sukker – kun 2 ingredienser

Reklame 1. juli 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Kan forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris.

 

Jeg kan ikke tro at min tredje bok når butikkhyllene om bare et par uker, og at flere av dere allerede har forhåndsbestilt den, før jeg i det hele tatt har informert om at du får den til en ekstra hyggelig pris hos både Norli og Ark!

Med tanke på at Desiree`s Sunne Matplanlegger ble utsolgt samme uke som den kom ut (5000 bøker revet bort), kan det være smart å forhåndsbestille Desiree` Sunne Matpakkebok. Ikke bare for å få den litt billigere, men for å i det hele tatt være sikker på at du har den til sommerferien er over.

Boka inneholder ikke bare 20 sunne matbokser til store og små. Den inneholder egentlig alt som kan puttes i en matboks, termos eller termokopp.

Retter som passer til frokost på farta, søte snacks, smarte mellommåltider, næringsrike drikker. Ja, i det hele tatt. Så når vi nå snart skal ta hull på vår sommerferie kommer jeg nok til å dele litt mer fra boka på blogg og sosiale medier. For her er det masse digg som passer som tur mat, kjekt å ha med på bilferie, stranda, i båten – ja i det hele tatt så er det jo mat som er enkelt og praktisk å ha med seg!

Jeg gleder meg til å dele mer av boka!

Mens vi er inne på søte snacks og smarte mellommåltider så vil jeg si at dagens oppskrift går under begge. På SUMMERFIT BOOTCAMP kostplanen ligger den faktisk inne som kveldsmat. Og selv om bilde viser 2 skåler så er begge skålene det som tilsvarer 1 porsjon = 200 kalorier!

Eller 100 kalorier per skål om du ikke orker så mye 😉

Til 1 porsjon trenger du:

Ingredienser

  • 1 boks YT proteinpuding med sjokoladesmak
  • 1 eggehvite
  • 2 dl friske bær

Fremgangsmåte

  • Start med å piske eggehviten stiv.
  • Tilsett proteinpuddingen og pisk videre til du får en luftig og klumpfri krem

Jeg skal prøve å lage denne med vanilje proteinpudding også! Tror det blir kjempegodt!

Håper det inspirerer!

 

Stort Smil

Desiree

 

Reklame 1. juli 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter