Det begynner å bli noen år siden lavkarbo gjorde sitt inntog i Norge, og sammen med den denne varianten av pizza! Så egentlig ganske utrolig at bloggen først nå får en oppskrift på pizza uten bunn!
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
- 1 stk kinesisk hvitløk
- 4 stk egg
- 800 g karbonadedeig
- 1 pakke basilikum og oregano
- 1 stk gul løk
- 1 pakke aromasopp
- 250 g cherrytomater
- 2 pakke fersk mozzarella
- 1 boks pizzasaus
- 1 pakke bakepapir
Fremgangsmåte
-
Sett stekeovnen på 200 grader.
-
Skrell og finhakk hvitløken. Bland hvitløken, eggene, karbonadedeigen og basilikum- og oreganokrydderet i en bolle. Form karbonadeblandingen til 4 små pizzabunner. Legg pizzabunnene på et stekebrett med bakepapir, og forstek pizzabunnene i ovnen i ca. 8 minutter.
-
Finhakk løken. Kutt soppen i skiver og cherrytomatene i to. Skjær mozzarellaen i skiver.
-
Ta pizzabunnene ut av ovnen. Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, legg løken, soppen og cherrytomatene på bunnene og topp med mozzarellaen. Stek pizzaene i ovnen i ca. 12 minutter.
Server gjerne med en frisk, grønn salat til!
Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER