For noen uker siden skrev jeg et innlegg om kjøttfri mandag, og hvilke store helsemessige og miljømessige fordeler vi har ved å spise kjøttfritt EN dag i uka.
Innlegget kan du lese her:
http://desireeandersen.blogg.no/1389640835_kjttfri_mandag.html
Jeg prøver å følge opp, og om det ikke alltid blir mandag, så blir det i allefall en gang i uka. Sist uke ble det søndag, eller om du vil- i går.
Søndagsmiddagen ble derfor squashkaker med parmesanost.
Til to personer trenger du:
1 squash
1/2 gul løk
2 egg
2 ss fibramel
(for lavkarbo/glutenfritt bruk mandelmel)
Salt, hvitløkspulver og revet parmesan etter eget ønske.
Slik gjør du:
Riv squashen på et rivjern.
Hakk løken.
Bland alle ingrediensene.
Stekes i smør.
Jeg stekte dem så jeg fikk en god skorpe på begge sider og satte dem i ovnen på 250 grader mens jeg lagde salat.
Grønnkål, rødkål, gulrot, tomat og rømme <3
Sært? Spesielt? Hva med ungene?
Vilde fem år spiste opp rubb og stubb.
Tørr du å prøve en vegetarrett i uka?
– Desiree
Har vel aldri prøvd en typisk «vegetar rett» som det her 🙂
Spinningqueen: Anbefales 🙂
Det så godt ut 🙂 Sniktitter stadig innom bloggen din, selv om jeg ikke er så «trenete» av meg.. Men blir veldig inspirert, og har prøvd ut flere av treningsprogrammene dine 🙂 Selv om jeg ikke følger det opp da ;p
Åse: Haha 🙂 alle monner drar 🙂 og man kommer langt med et fornuftig kosthold og en aktiv hverdag 🙂