MATPAKKEMUFFINS | med smak av snickers – grove og uten sukker

Reklame 6. august 2020 | Godis og kaker, Matpakka, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Muffins eller ting som er lagd i muffins former er den perfekte maten å ta med seg på farten. Enkelt å lage, enkelt å få med seg akkurat passe porsjon, enkelt å fryse ned og tiner kjapt!

Det er også grunnen til at DESIREE´s SUNNE MATPAKKEBOK inneholder 1-2-3-4 ulike muffinsoppskrifter.

I dag hadde jeg tenkt jeg skulle dele en av disse oppskriftene. De oppfyller alle krav jeg stiller til oppskriftene i boka mi:

  • næringsrike
  • smaker godt
  • få ingredienser
  • alle ingredienser fra matbutikken
  • tar kort tid å lage
  • enkle å ta med seg
  • kan fryses

Grab and Go muffins med smak av snickers.

Du finner dem i kapittelet som heter FROKOST I FARTA. For matpakker handler jo ikke bare om lunsj 😉 Men disse er så gode at de fint kan serveres i litt festligere lag også!

Til 6 muffins trenger du:

Ingredienser

  • 3 modne bananer
  • 4 egg
  • 3 dl havremel
  • 1 dl havregryn
  • 2 ts bakepulver
  • 1 neve salte peanøtter
  • 50 gram mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader varmluft.
  • Ha 2 bananer, havremel og bakepulver i en blender eller stavmikser og mos til en glatt røre.
  • Del opp en banan og sjokolade i biter.
  • Rør havregryn, sjokolade, banan og peanøtter inn i røra.
  • Fordel røra i 6 muffinsformer.
  • Stekes midt i ovnen i 20 minutter.

Spis dem hjemme eller på farten!

Pink latte finner du i kapittelet VARME & KALDE DRIKKER

 

Håper det inspirerer til å oppgradere matpakka litt 🙂

 

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 6. august 2020 | Godis og kaker, Matpakka, Oppskrifter

Kommentarer (2)

  1. Hei.
    Elsker oppskriftene dine og har akkurat bestilt boka di Gleder meg til den kommer!
    Jeg er type 1 diabetiker og får en del blodsukkerstigning av havre. Både mel og gryn, men mest når det er blitt varmebehandlet. Vet din datter også er type1 diabetiker og lurer på om du bytter ut noe av havremel med annet mel til henne? Evnt hva kan jeg bytte det med? Prøver å unngå både, spelt og hvete, da det også krever en del insulin.

    Mvh
    Kate Bjerkenås

Comments are closed.