Altså ikke matpakker, men mat-pakker. Som i mat pakket inn i pakker.
Middag som lager seg selv på 15 minutter i ovnen.
Per person:
150-200 g ben og skinnfri torsk
1/2 søtpotet i små terninger
2 vårløk
Bacon i terninger
Slik gjør du:
Sett ovnen på 170 grader.
Legg fisk, bacon og grønnsaker på bakepapir eller sølvpapri.
Pakk godt sammen.
Inn i ovnen i 20 minutter for helt gjennomdampet.
Personlig liker jeg at torsken bare så vidt flaker seg. Da holder det med 15 minutter.
Server med frisk salat og litt godt brød til
– Desiree
Hei 🙂 Skulle ønske oppskriftene dine hadde en utskriftsvennlig versjon. Har skrevet ut, men da kommer jo alt du har lagt ut med reklame og det hele.Ellers er det så mye bra snadder 🙂 Mvh Line
Line Lein: Jeg vet, men jeg har faktisk ikke råd til å betale for et slikt nettdesign 😉 Jeg gjør jo dettte helt gratis. Er bare å kopiere over i word da 🙂
Så kjempe godt ut!Men disse mengdene er alt for mye på for min mage pga liten magesekk(crohns sykdom)Så generelt får jeg bare i meg halve porsjoner av hva du anbefaler.. Er det greit? Er det da noe jeg burde spise mer av her i for eks denne retten? 🙂
Kristina – Pokerface: du må bare ta hensyn til sykdommen din og spise det du kan 🙂 prøv å få i deg din porsjon med samme mengdeforhold.
skal man spise brød til i fit30?
Trine: Nei 🙂 ikke ennå. Kommer brød på planen etterhvert 🙂