MARINERT KYLLINGBRYST | med stekt «ris»

6. mars 2018 | Middag

Ja, da var hun igang igjen! I løpet av de neste to ukene skal gratishefte Søt & Sunn Påske gjøres ferdig, pluss neste versjon av FIT PÅ 30 DAGER og BOOST DETOX som går av stabelen rett over påske!

Treningsopplegget, kostplanene og oppskriftene er helt klare, men alt må så klart fotograferes først. Det ligger flere måneder med jobb bak hver runde av FIT PÅ 30 DAGER. For ikke bare skal maten smake godt, være familievennlig og enkel å lage, men den skal jo også ha riktig kalori innhold og næringsmessige sammensetning!

Noen tenker kanskje at det er nå stresset begynner for min del, men for å være helt ærlig – når jeg har kommet så langt i prosessen at oppskriftene kun skal testes og fotograferes, ja da er den største jobben egentlig gjort.

I dag hadde jeg lyst til å dele en av mine personlige favoritter fra neste runde. Favoritt fordi jeg elsker stekt «ris» og fordi den tar veldig liten tid å lage!

Til 4 personer trenger du:

Ingredienser

  • 4 kyllingbryst
  • 3 ss soyasus
  • 2 ss olje
  • 1 ss honning
  • Saften av 1/2 lime
  • 1 gul løk
  • 1 rød paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 små blomkålhoder
  • 2 egg
  • 5 ss soyasuas
  • Frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. Start med å dele kyllingen i 3 på langs
  2. Rør sammen soyasaus, olje, honning og limesaft til en marinade og vend inn kyllingen
  3. Hakk opp hvitløk, løk og paprika.
  4. Stek dette i litt olje til løken er blank i en stor kjele.
  5. Stek kyllingen på en stekepanne.
  6. Riv blomkålen til «ris» og stek denne sammen med de andre grønnsakene.
  7. Visp sammen egg og soyasaus og slå dette over grønnsakene. Stek videre til blandingen blir tørr.
  8. Tilsett hakket koriander og server

Middag på 15 minutter!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse). For mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

6. mars 2018 | Middag