Mangolassi med det lille ekstra

11. mai 2016 | Smoothies & Juice

 

Lassi er en tradisjonell indisk yoghurtdrikk. Oppbrinnelig laget ved å blande youghurt, vann og salt, noe som gjør det til den perfekte drikken i varmt klima. Ofte er den også tilsatt helsebringende krydder som ingefær, kanel, chilli, kanel eller gurkemeie, og du finner både søte og salte varianter.

Da jeg for en måneds tid siden gjestet Smakslabben til TINE fikk jeg servert en nydelig mangolassi laget på Kefir. Skikkelig god! Men så klart har jeg måtte lage min egen vri på den.

 

Til 1 person trenger du:

1 moden mango (helst fryst, hvis ikke tilsett isbiter i blenderen)

3 dl Kefir

4-6 mynteblader

1/2 ts gurkemeie (kan sløyfes, men gir fin farge og flere gode helsefordeler)

1 egg (kan også sløyfes, men tilfører gode proteiner og næring)

1 ss honning

Evt litt vann til ønsket konsistens

 

Slik gjør du:

Kom alt i en blender og mos til en glatt og klumpfri drikke.

Min frokost i dag <3


11. mai 2016 | Smoothies & Juice

Kommentarer (5)

  1. Denne så virkelig god ut! og hørtes ut som den perfekte sommerdrikk ja 😀

  2. Kanskje ikkje innafor på diett, men heilt sikkert eit smartere valg enn Ben & Jerry’s… 😉

Comments are closed.